29 / 04 / 2024

keten inşaat kentsel dönüşüm projeleri

keten inşaat kentsel dönüşüm projeleri

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Keten İnşaat 100'ün üzerinde binayı yeniledi!

Deprem Haftası’nda kentsel dönüşüm ve sağlam binalarda oturmanın önemine işaret eden Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, “25 yıldır Nişantaşı, Ulus ve Suadiye’de depreme dayanıksız binaları semt ve çevrenin dokusuna uygun olarak yeniliyoruz” dedi.

Selahattin Keten: Konutta durgunluk dönüşümle aşılacak!

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Keten İnşaat Anadolu yakasında yeni projelere başlıyor!

Nişantaşı, Beşiktaş, Cihangir, Etiler ve civar semtlerde gerçekleştirdiği projeler ile kentsel dönüşümün ve butik projelerin markası haline gelen Keten inşaat A.Ş.'nin patronu Ferhat Keten Anadolu yakasında projelere başlıyor.

Keten İnşaat projelerinin cephe ve alt yapı sistemleri için 20 yıl garanti veriyor!

Keten İnşaat olarak biz, İstanbul'un kentsel dönüşümüne katkıda bulunmak isteyen bir kuruluşuz. Bizim için öncelikli olan; hali hazırda olan binaları depreme dayanıklı, teknolojiye uyumlu, çevreye duyarlı bir şekilde yeniden inşa etmektir.

Selahattin Keten: Dönüşüm yasası çıktı, talep patladı!

İSTANBUL'un lüks semtlerinde eski binaları yıkıp proje yapan Selahattin Keten, kentsel dönüşümle birlikte gelen talepleri karşılayamadıklarını söyledi. 20 şantiyesi bulunan Keten İnşaat, 300 lüks konut inşa ediyor...

Selahattin Keten: Yeni yasayla birlikte kentsel dönüşümün önü açıldı!

İstanbul'un lüks bölgelerinde eski binaları yıkıp lüks konutlar yapan Selahattin Keten, son dönemde yasanın çıkmasıyla birlikte gelen talepleri karşılayamadıklarını söyledi. 20 şantiyesi bulunan Selahattin Keten, 300 lüks konut inşa ediyor...

Selahattin Keten: Mega projeler şehri büyütüyor!

Kentsel dönüşüm sürecim değerlendiren Keten İnşaat Genel Müdürü Selahattin Keten, Artık arazi geliştirme şansımız yok. Mega projeler şehri büyütüyor. Ciddi anlamda altyapı ve otopark problemleri var...

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm bir fırsattır!

Kentsel Dönüşüm denildiğinde ilk akla gelen firmaların başında gelen "Keten İnşaat", İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında Kentsel Dönüşüm çerçevesinde bir çok yenilikçi projeye imza atıyor...

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm KDV indirimi hangi inşaat projelerinde geçerli?

Devlet kentsel dönüşüme teşvik etmek için düğmeye bastı. Buna göre, vatandaş müteahhitle kat karşılığı anlaşma yapmadan evini kendi dönüştürmesi halinde KDV yüzde 1 olacak. Peki indirimli KDV uygulanacak inşaat taahhüt işleri neler? İşte detaylar...

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

Kentsel dönüşümde inşaat baronları!

Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı Sabri Balaman, bugünkü yazısında ''Kentsel dönüşüm inşaat baronları'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Konutları'nın inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yusuflar Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Saçaklızade Mahallesi’ndeki konutların inşaatı başladı.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

keten inşaat kentsel dönüşüm projeleri Haberi

keten inşaat kentsel dönüşüm projeleri

Türkiye’de kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olan ve toplam 15 şantiyesiyle çalışmalarını sürdüren Keten İnşaat Ltd. Şti, başta Nişantaşı olmak üzere 38 yıldan bu yana İstanbul’un farklı bölgelerinde konut projelerini hayata geçiriyor. 


İstanbul’un birçok semtinde sağlıksız, eski binaların yıkılarak günün teknolojisine uygun çağdaş yapıların yapılmasını kendileri için bir görev kabul eden Keten İnşaat, bugüne kadar 100’ün üzerinde binayı yeniledi. Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş binaları yıkıp, depreme dayanıklı, semt dokusuna uygun ve akıllı bina özelliklerine sahip yeni yaşam alanlarına dönüştürdüklerini belirtti. Bugüne kadar Nişantaşı, Ulus, Şişli, Etiler ve Bağdat Caddesi civarında butik proje ve lüks konutlar inşa ettiklerinin altını çizen Selahattin Keten, şu anda 15 şantiyede çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. 


Projeleri hakkında bilgi veren Selahattin Keten,...