02 / 05 / 2024

key ödemesi eylül 2014

key ödemesi eylül 2014

Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden; ilgili kanun ve yönetmeliklerde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, yararlanabiliyor. Peki KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

Aile destek ödemesi alanlar hemen kontrol edin! Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemesi yattı mı? En az 850 TL veriliyor

Aile Destek Programı ödemeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki Eylül 2023 Aile Destek Programı ödemesi yattı mı? Ödemeler ne zaman yapılacak? 

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023!

Model Kuyum Merkezi fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Model Kuyum Merkezi projesi için yüzde 30'luk bir peşinat ödemesi yapıldığında 36 ay vade imkanı sunuluyor.

Bim'den 3 bin 599 TL'ye bulaşık makinesi! Bim bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bim market yine çok ucuz. Bim Market’lere gelen Keysmart 4 programlı bulaşık makineleri piyasanın çok altında bir fiyatla satışta. Keysmart KEY 4004 model bulaşık makinesi ne kadar diye merak edenler için ürünü araştırdık! En uygun fiyatlı Keysmart bulaşık makinesi 23 Eylül 2022 fiyat listesi….

Evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? Hesabınıza 3 bin 336 TL yatmış olabilir! Hemen bakın!

Evde bakım maaşı ödemesi alan vatandaşlar ödemelerin yatıp yatmadığını sık sık araştırıyor.  Peki evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? İşte evde bakım maaşı yatan iller listesi 22 Eylül...

Evde bakım maaşlarında son dakika bilgisi! Eylül ayı evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hesabınızı kontrol edin

Evde bakım maaşı alan kişiler ya da yakınları, eylül ayı evde bakım maaşlarının yatıp yapmadığını merak ediyor. Peki, evde bakım maaşları eylül ayı ödemesi yattı mı? Evde bakım maaşı eylül ayı ödemesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Daire Kartal’a Eylül’de taşın Ocak’ta ödemeye başla!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018’de yapılacak.

Vergi daireleri 16 Eylül Cuma günü açık mı?

12-15 Eylül tarihlerinde Kurban Bayramı tatiline 16 Eylül Cuma günü de eklendi. Peki, vergi daireleri 16 Eylül Cuma günü açık mı? Cuma günü vergi ödemesi yapılabilecek mi?

Eylül ayında hangi vergiler ödenir?

Vergi mükelleflerinin hangi ay hangi vergileri ödemesi gerektiği, ilk ve son ödeme tarihleri ile beyan dönemleri Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanıyor. Peki, Eylül ayında hangi vergiler ödenir?

Vergi takvimi Eylül 2015!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından vergi mükelleflerinin her ay hangi vergileri ödemesi gerektiği, ilk ve son ödeme tarihleri ile beyan dönemleri açıklanıyor. Peki, Eylül'de ödenecek vergiler nelerdir? İşte vergi takvimi Eylül 2015...

Green Village Şile'de yüzde 10 peşinat! Kalanı Eylül 2015'te öde!

Green Village Şile projesi kapsamında yer alan daireler için uygulanan yeni ödeme planı kapsamında yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalanı ise Eylül 2015'te ödeniyor.

Burçkale Green Village projesinde yüzde 10 peşinatla, geri kalanı 2015 Eylül'de öde!

Burçkale Green Village projesinde yer alan daire seçenekleri için yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Geri kalan kısmı ise 2015 yılı içinde Eylül ayında ödeniyor.

Green Village Şile'de yüzde 10 peşinatla! Kalanı 2015 Eylül'de öde!

Green Village Şile projesi kapsamında yer alan konutlar için yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında kalan kısım ise 2015 yılının Eylül ayında ödeniyor.

Green Village projesinde yeni kampanya! Yüzde 10 peşin, kalan Eylül 2015'te!

Green Village projesinde yer alan konutlar için yeni kampanya düzenleniyor. Yeni kampanyaya göre yüzde 10 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalanı ise 2015 yılının Eylül ayında ödeniyor.

key ödemesi eylül 2014 Haberi

key ödemesi eylül 2014

KEY ödemesi nasıl öğrenilir?

Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme YardımıYapılması Hakkında 3320 Sayılı Kanun'un uygulama esaslarını düzenlemek amacıyla hazırlanan Yönetmelik, yardımın yapılma, nemalandırma ve kullandırılmasına ilişkin esas ve usulleri kapsıyor.


Konut edindirme yardımı olan KEY ödemelerinden; kanun ve yönetmeliklerde tanımlanan memur ve işçiler ile bağımsız konutu bulunmayan emekliler, taleplerine bağlı olmaksızın, yararlandırılıyor.


Yardımın miktarı..

Yardıma müstehak olanlara, Yardıma hak kazandıkları tarihi takip eden aybaşından itibaren; 

İlk altı ay için ayda : 3.500. TL. 

İkinci altı ay için ayda : 7.500. TL. 

Üçüncü altı ay için ayda : 10.000. TL. 

Dördüncü altı ay için ayda : 13.000. TL. 

Kalan süreler için ayda : 16.000. TL. 

Yardımda bulunulur. 


Yardımdan Bakanlar Kurulu'nca artırılması halinde, kararın yürürlüğe girdiği tarihi takip eden aybaşından itibaren, artırılan miktar üzerinden Yardım yapılır.


Yardım Süresi 

Yardımın süresi 180...