26 / 07 / 2024

KFC hedefleri

KFC hedefleri

Tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye'deki 100. restoranını Tarihi Yarımada'da Sirkeci'de açtı. Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, Türkiye'de 2014'te 77 olan KFC restoranlarının sayısının 100'e ulaştığını söy

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Parmak ısırtan lezzet KFC’de fırsat günleri! Gamer Kova 139 yerine 80 TL ve daha neler! 21 Eylül 2022 KFC fiyat listesi

KFC’nin gizli tarifini merak mı ediyorsunuz? Açıklayalım. Yerli üretim taze tavuklar, 11 baharatlı ‘gizli’ karışım ve günlük hazırlanması. Hepsi bu kadar. Ancak indirim kampanyaları bu kadar değil. 25 farklı üründe cazip fiyatlar sizi bekliyor. Daha fazla acıkmadan siparişinizi verin. İşte 21 Eylül

KFC 50 yeni restoran açacak!

Ünlü tavuk restoranı KFC (Kentucky Fried Chicken) 2021 yılı içerisinde şube yatırımlarına hız verecek. Restoran zinciri bu yıl içerisinde 50 yeni restoran açılışı yapacak.

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

CBTE Mimarlık KFC'nin Sirkeci restoranını tasarladı!

Mimar Çağdaş Belen ve Y. Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık, dünyanın en büyük tavuk restoran markası KFC’nin Sirkeci’de bulunan restoranı için tasarım yaptı.

KFC 100. restoranını Tarihi Yarımada Sirkeci'de açtı!

Tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye'deki 100. restoranını Tarihi Yarımada'da Sirkeci'de açtı. Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, Türkiye'de 2014'te 77 olan KFC restoranlarının sayısının 100'e ulaştığını söy

KFC Türkiye'deki 100. restoranını açtı!

Dünyanın en büyük tavuk restoranı şirketi KFC, Türkiye’deki 100. restoranını İstanbul turizminin en gözde noktası olan Tarihi Yarımada’da Sirkeci’de açtı.

KFC hedefleri Haberi

KFC hedefleri

Restoranın açılışı nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Yum, Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, “Fast food alanında Türkiye'de en hızlı büyüme Anadolu'da gerçekleşiyor. Türkiye'de yeni restoranlar açarak hızla büyüyoruz. Bu stratejimiz 2016 yılında da sürecek.” dedi. 120 ülkede 20 binden fazla restoranı ile dünyanın en büyük tavuk restoranları arasında yer alan KFC, 5 yılda 400 yeni restoran daha açacak. Yum! Türkiye ve KFC MENAPak (Ortadoğu, Kuzey Afrika, Pakistan) Genel Müdürü Sabir Sami, dünya genelinde 13,3 milyar dolar cirosuyla Fortune 500 listesinde 228. sırada yer alan Yum'ın sektördeki büyüme potansiyeli nedeniyle Türkiye'yi önemli bir pazar olarak gördüğünü söyledi.


Türkiye'de 2014'te 77 olan KFC restoranlarının sayısının 100'e ulaştığını söyleyen Sabir Sami, önümüzdeki 5 yıl içinde 400 yeni...