11 / 05 / 2024

kgs geçişleri sona erdi

kgs geçişleri sona erdi

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki KGS gişeleri, gece saat 00.00 itibariyle kapatıldı...

Meriç üzerine yapılacak ikinci köprü İpsala-Kipi geçişini hızlandıracak...

İpsala ile Kipi (Bahçeköy) sınır kapıları arasında yer alan Meriç Nehri üzerinde yapılması hedeflenen ikinci köprünün, geçişleri hızlandıracağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

İçişleri Bakanlığı ve AFAD harekete geçti! Orta hasarlı binalar için yeni düzenleme geliyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) özellikle orta hasarlı yapılar için önemli bir genelge yayınlandı. Yayımlanan genelge, orta hasarlı binaları ağır hasarlı olarak kabul etme ve ilgili yasal düzenlemeleri içeriyor.

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

İçişleri Bakanlığı depremzedeler için harekete geçti! Geri dönmek isteyenlerin yol ücretleri karşılanacak!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 81 il valiliğine “Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri” konulu genelge gönderdi.

İçişleri Bakanlığı 81 ilde 3 bin 546 personel alımı başvuruları bugün başladı! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları...

İçişleri Bakanlığı'nın 3.546 personel alımı bugün başladı. Peki personel alımı başvuru şartları ne oldu? Başvuru tarihleri ne zaman sona erecek? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Milyonlarca sürücüye yeni ehliyette sürpriz değişklik uyarısı! İçişleri Bakanı Soylu başlatılan çalışmayı açıkladı

Trafikte araç kullanan sürücüler bu yılın sonuna kadar sürücü ehliyetlerini düzenlemek ve yeni ehliyete geçmek zorunda kalacak. Yeni ehliyetlere geçmeyenlerin sürücü belgeleri iptal edilecek. İçişleri Bakanlığı yeni ehliyette de bir değişikliğe gidildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Uludağ Milli Parkı'na kurulacak geçiş sistemi TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Uludağ Milli Parkı'na kurulması öngörülen geçiş sistemine ilişkin soru önergesi hazırladı. Aydın hazırladığı soruların Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrasya Tüneli'nde ilk geçişi yaptı!

Göztepe-Kazlıçeşme arasında seyahat süresini 100 dakikadan 15 dakikaya indirecek olan Avrasya Tüneli'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asfaltlama çalışmaları tamamlanan Avrasya Tüneli'nden kendi kullandığı makam otomobili ile ilk geçişi yaptı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı!

İstanbul Boğazı'na inşa edilen "dünyanın en geniş" köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden araç geçişleri başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği müjdeyle köprüden geçişler 31 Ağustos'a kadar ücretsiz olacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü izolasyon boyalarla kaplanıyor!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü asfaltlama öncesi paslanmayı önleyen özel izolasyon boyalarıyla kaplanıyor. Ramazan Bayramı öncesine yetişecek köprüden özel araç sürücüleri 120 kilometrelik hızla geçebilecekler.

Samsun Terme Fen işleri Şantiye Alanı'nda sona gelindi

Samsun Terme Belediyesi tarafından başlatılan yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yeniden inşa edilen Fen işleri Şantiye Alanı yakında hizmete girecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden tapu geçişleri duyurusu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada vatandaşlara tapu geçişleri ile alakalı bir duyuru yaptı. İşte Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapılan o açıklama;

kgs geçişleri sona erdi Haberi

kgs geçişleri sona erdi

Otoyol ve köprü geçişlerinde kullanılan KGS'nin kullanımdan kaldırılması kapsamında, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile otoyol gişelerinde saat 00.00 itibariyle KGS ile geçişler durduruldu. Gişeleri dubalarla kapatan görevliler, KGS tabelalarını da kaldırdı. 

KGS'nin yerini yüzde 20 daha ucuza geçiş yapma imkanı sağlayan Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) aldı. 


Boğaziçi Köprüsü'ndeki KGS gişesinden son geçenlerden Halil Başkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, KGS gişelerinin kaldırılmasının çok iyi olduğunu belirterek, ''Trafiğin akması noktasında sıkıntı oluyordu. Artık durmadan geçeceğiz o açıdan çok önemli'' dedi. 


Hasan Otacı da uygulamanın bütün Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Otacı, ''KGS kartımda 20-25 lira vardı. Artık HGS'ye aktarırlar'' ifadesini kullandı. 


-Edirne'deki KGS gişeleri kapatıldı 


Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) kullanımın sona ermesi üzerine Edirne'deki KGS gişeleri kapatıldı. 

Edirne Otoban Gişeleri'nde saat 00.00 itibariyle karayolları ekipleri, KGS gişelerini...