04 / 05 / 2024

Khan Gayrimenkul adresi

Khan Gayrimenkul adresi

Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Turan Fazıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Avcılar'da kuruldu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

Gayrimenkulün en fazla değer kazandığı şehir neresi? Uzman isim açıkladı!

MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Taş, “İzmir, dünyada 150 il arasında fiyatların en fazla arttığı ikinci kent oldu” dedi.

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinbey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Şahin ve Oğuzhan Şahin ortaklığında kuruldu.

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

Ziylan Grup'tan 135.7 milyon TL sermayeli 2 yeni gayrimenkul şirketi!

Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında 2 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar... 

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Atlaspark Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da 116 milyon 605 bin 350,68 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raees İstanbul Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Khan tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Khan Gayrimenkul adresi Haberi

Khan Gayrimenkul adresi

Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Turan Fazıl tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Avcılar'da kuruldu. 


Khan Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amacı ve iştigal konusu, halen yürürlükte olan Kanun ve ileride yürürlüğe girecek Kanunlar ve bunlara ilişkin yasal mevzuatın öngördüğü veya öngöreceği sınırlar içinde, Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak, yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek, her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek, her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak, komisyon mukabilinde yurt içinde ve...