09 / 05 / 2024

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi ne zaman yapılacak

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi ne zaman yapılacak

Kıbrıs Girne Belediyesi tarafından yıllardır çeşitli tiyatrolar, etkinlikler ve toplantılara ev sahipliği yapan Kültür Merkezi yeniden inşa ediliyor.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür Bakanlığı tarafından Uzman Yardımcısı alınacak! YDS puanı şart!

Kültür Bakanlığı bünyesine YTB memur alımı yapılacağı Resmî Gazete üzerinden yayımlandı. Üstelik KPSS şartı aranmıyor. Kültür Bakanlığı bünyesine farklı dillerde YDS Puanı ile Uzman Yardımcısı ve farklı alanlarda memur alımı yapılacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 sözleşmeli personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, ön lisans ve lisans mezunu kişiler arasından 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar neleri son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi ne zaman yapılacak Haberi

Kıbrıs Girne Kültür Merkezi ne zaman yapılacak

Kıbrıs Girne Belediyesi Terminal Binasında yer alan yıllardır çeşitli tiyatrolar, etkinlikler ve toplantılara ev sahipliği yapan yıkılmaya yüz tutmuş Kültür Merkezi yeni baştan yaratılıyor. 


Girne Belediyesi nden yapılan açıklamada, bina neredeyse tamamen yıkılarak dış cephesindeki kaplama işlemleri yeni baştan yapıldı. 


Projede, sahne, soyunma odaları ve depo alanı oluşturulurken. daha kullanışlı hale getirilen binada plat 

form ve ışık odasının tamamlanmasının ardından iç dekorasyon işlerine geçileceği belirtildi. 


Projenin yapımı bilirkişi raporuna göre sürüyor 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Kültür Merkezi için yıllar önce İnşaat Mühendisleri Odası tarafından verilen "çürük ve yıkılma tehlikesi" olduğuna yönelik raporu hatırlattı. Güngördü 27 Ocak 2015 tarihinde İnşaat Mühendisler Odasından aldıkları bilirkişi raporunun ardından bina ETÜT'leri yapıp, güçlendirme ve tadilat projesi hazırladıklarını söyledi. 


Güngördü. çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve Girne'nın kapalı, kullanışlı....