28 / 04 / 2024

kıbrısa deniz otobüsü var mı

kıbrısa deniz otobüsü var mı

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, ilçenin değişimi için düğmeye bastı, 22 milyon TL borçla devraldığı Karataş Belediyesi'nde projelerine devam ediyor. Karataş'tan Kıbrıs'a deniz otobüsü seferleri başlayacak.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

9 günlük bayram tatili öncesinde otobüs biletleri tükendi!

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs biletleri tükendiği için ek seferler yapılacağını belirterek, "Bayram tatili boyunca günlük ortalama 800 bin yolcudan, 10 günde yaklaşık 8 milyon insanın taşınacağını öngörüyoruz" dedi.

Otobüs bileti fiyatları uçtu! Bayramda biletler tükendi! Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı'nda şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde toplam 215 oranında zamlandı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil koç 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları yüzde 202 zamlandı! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kurban Bayramı öncesi 30 lirayı aşan motorin fiyatlarıyla şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Otobüs bileti fiyatları bir sene içinde yüzde 202 zamlandı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatlarına son günde yüzde 41 zam uygulandı! Peki, otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer, Varan... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance yaptığı açıklamada, Bahreyn Merkez Bankası'ndan (CBB) küresel kripto varlık servis sağlayıcı lisansı aldığını kaydetti.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Kıbrıs'a 500 yataklı hastane müjdesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Ali Pilli yaptığı açıklamada "Hedef, önümüzdeki 3 yıl içerisinde Lefkoşa'ya 500 yataklı bir hastanenin yapılmasıdır." diye konuştu.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Fatih Sirkeci Arabalı Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi imar planı askıda!

Pendik Feribot ve Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği akskıya çıkarıldı..

Ajda Pekkan Kıbrıs'tan ev aldı!

Yavru vatanda yatırımlarına devam eden Türkiye'nin Süper Starı Ajda Pekkan Kıbrıs'tan deniz ve dağ manzaralı bir ev aldı. 

kıbrısa deniz otobüsü var mı Haberi

kıbrısa deniz otobüsü var mı

Karataş Belediyesi'nin iç ve dış boyaması tamamlandı ve şimdi de yemekhane yapımına başlandı.Çim biçme makinesi dahi yok iken, cenaze nakil aracı ve zabıta aracı alındı. Şimdi ise araç ve gereç temininden sonra sırada Karataş için hayata geçirilecek olan projeler var. Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Belediye Meclis Üyeleri Gürsel Akpınar, Mehmet Kaymaz, Bülent Atalay, Metin Buga ve Bayram Aydınlık gazetemiz Toros'a Karataş ile ilgili projeleri ve yaptıkları çalışmaları anlattılar. 


GELİR ARTIMINA İHTİYAÇ VAR 


Başkan Ünal belediyelerin emlak, çevre ve su gelirinden başka bir gelirinin olmadığına dikkat çekerek, 'Su ile gelen gelir de artık Büyükşehir Belediyesi kasasına giriyor. 

Bizlere sadece emlak ve çevre vergisinden gelenler kaldı. Belediyemizin aylık geliri 8 milyon TL. Bunun yarısı belediyenin borçlarına kesiliyor, yarısı da personel maaşlarına gidiyor zaten....