06 / 05 / 2024

kıbrısta evi olan ünlüler

kıbrısta evi olan ünlüler

Şarkıcı Volkan Konak Kıbrıs'ta yapımı devam eden bir rezidanstan daire satın aldı. 

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi?

Evi olan 65 yaş aylığı alabilir mi? sorusu 65 yaş aylığı konusunda vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. Peki 65 yaş aylığı almanın şartları nelerdir?

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkule Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını dönemini en başarılı şekilde yöneten ülkelerden biri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, günlük sıfıra yakın vaka sayılarıyla virüsten kaçanların gözdesi oldu.

Kıbrıs pandemi hastanesinin ihalesini 85 milyon TL'ye Taş Yapı aldı!

Sağlık Bakanlığı’nın sadece 10 Covid-19 hastası olan Kuzey Kıbrıs’a yaptıracağı “100 yataklı prefabrik pandemi hastanesini ihalesi" 85 milyon TL'ye Taş Yapı'ya verildi.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı'ndan 'Kapalı Maraş açılmasın' çıkışı!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Guterres'e Türkiye'nin Gazimağusa'daki 46 yıldır kapalı olan 'hayalet şehir’ Kapalı Maraş'ı turizme açmasına izin vermeme çağrısında bulundu. 

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Kıbrıs Sosyal Konut Projesi için arazi tahsis edildi!

Kıbrıs Bakanlar Kurulu toplantısında Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için gerekli olan arazinin Sosyal Konut Birimi yönetimine verildiği açıklandı.

Kıbrıs'ta sapık ev sahibi, kiracısına dehşeti yaşattı!

Kıbrıs'ta kiracısı olan T.D. isimli genç kıza tecavüz girişimde bulunan ev sahibi Erbay T. polis tarafından gözaltına alındı.

Kıbrıs İskele’de imar planı ve emirname tartışıldı!

Kıbrıs'ta uzun zamandır gündemde olan 3 bölgeyi kapsayan imar planı ve emirname İskele'de tartışıldı. Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, emirnameyle ilgili yetkilileri bilgilendirdi.

kıbrısta evi olan ünlüler Haberi

kıbrısta evi olan ünlüler

Volkan Konak Kıbrıs'ta ev sahibi olan ünlüler arasına katıldı. Ünlü şarkıcı Gazimağusa'da inşaatı devam eden 22 katlı rezidanstan bir daire satın aldı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, konser için Kıbrıs'a giden şarkıcı rezidansın inşaatının son durumunu görmek istedi. İsteğini şirket yetlililerine ileten Konak, şantiye sorumlularıyla inşaatı gezip bilgi aldı.