08 / 05 / 2024

Kids Teens bebek odası koleksiyonu

Kids Teens bebek odası koleksiyonu

ALFEMO’nun Kids & Teens markası, bu alanda yaptığı üretimde “en önemli ve ilk önceliğini” bebeklerin sağlığı ve güvenliği olarak belirledi. E0 standartlarındaki ürünler, sağlıklı ve güvenli olmasının yanı sıra antialerjk ve antibakteriyel.

Rasch Kids & Teens II ile çocuk odaları daha özgür!

Rasch markasının çocuklar ve gençler için özel olarak tasarladığı “Kids & Teens II” duvar kağıdı koleksiyonu ile çocuklar odalarında artık çok daha özgür…

Çanakkale Belediyesi Bebek Bakım Kabinleri projesini hayata geçirdi!

Çanakkale Belediyesi kentte yaşamı kolaylaştıracak Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri projesini hayata geçirdi. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri çok yakında kentlilerin kullanımına sunulacak.

Bebek'te icradan 12 milyon TL'ye satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek bölgesindeki daireyi satışa çıkardı. İhalesi 31 Ekim Pazartesi yapılacak taşınmazın bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

Bebek'te icradan 63.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Bebek bölgesindeki 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam 5 bin 315 metrekare yüzölçümlü arsaların satış bedeli 63 milyon 780 bin TL olarak belirlendi.

Türkan Şoray Bebek’teki villasını 10.5 milyon dolara sattı!

Usta oyuncu Türkan Şoray Bebek’teki deniz manzaralı villasını 10.5 milyon dolara sattı. Şoray aldığı paranın 6 milyon dolarıyla Tarabya’da bir sitede yeni bir villa aldı.

Ali Ağaoğlu teknesini Bebek açıklarına demirledi!

Önceki gün Bebek'te eşi ve oğullarıyla görüntülenen Ali Ağaoğlu, Aga isimli teknesiyle dikkatleri üzerine çekti. Ağaoğlu, oğulları balık tutarken güvertede onları izleyip Ertüre ile sohbet etti.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Bebek’teki tarihi su sarnıcının restorasyon projesi hazırlandı mı?

Bebek’teki tarihi su sarnıcı İstanbul Büyükşehir ve Beşiktaş Belediyesi tarafından kiraya verildi. İstanbul 3. Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 2012’de aldığı restorasyon projesinin hazırlanması kararı ise uygulanmadı.

Türkan Şoray Bebek'teki evini neden satıyor?

Türkan Şoray'ın yönettiği, kızı Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ''Uzaklarda arama'' gişede hayal kırıklığı yaratmıştı. Şoray'ın bu yüzden Bebek'teki 4 katlı 42 milyon TL'ye satacağı, alacağı parayla borçlarını ödeyeceği konuşuluyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Bebek'te lüks yalı kiraladı!

Başak Dizer'le hazırlık yapmadan evlen evlenen Kıvanç Tatlıtuğ eşinin Nişantaşı'ndaki evine yerleşti. Orada rahat edemeyen oyuncu, Bebek'te yalı dairesi kiraladı.

Türkan Şoray'ın Bebek'teki evine yabancı yatırımcı ilgisi!

Türkan Şoray 27 yıldır oturduğu Bebek sırtlarındaki 4 katlı villasını 2 ay önce 15 milyon dolara (42 milyon TL) satışa çıkarmıştı. Şoray'ın villası Türk ve Ortadoğulu hayranlarının akınına uğradı.

Çilek bebek karyolalarında yeni dönem başlatıyor!

Çilek, uzun yılladır kullanıcının talep ettiği ancak AB güvenlik standartlarınca kabul görmediği için tasarımlarında uygulamadığı, bebek karyolaları için tehlike teşkil eden parmaklık sorununa çözüm buldu.

İşte Merve Oflaz'ın Bebek'teki evi!

Selim Sabah ile olan 5 yıllık ilişkisini sürpriz bir kararla noktalayan ve yeni bir aşka yelken açan Merve Oflaz, Bebek'e ocak ayında taşınmış.

Kids Teens bebek odası koleksiyonu Haberi

Kids Teens bebek odası koleksiyonu

Kids&Teens, bebeklerin hassas bünyelerine uygun olarak geliştirilen, merkezi İsveç’te bulunan SP Technical Research Institute of Sweden ve TSE tarafından belgelendirilmiş, E0 normlarında malzemeyi bebek odalarında kullanan Türkiye’nin ilk ve tek markası oldu. Türkiye’de ilk E0 Formaldehit Emisyon Belgesi ile bir ilke imza atan Alfemo, Kids&Teens’in E0 normlarına uygun olarak ürettiği bebek odalarıyla insana ve yaşama verdiği önemi bir kez daha kanıtladı.


Mobilya malzemelerinde kullanılan bazı maddeler bebek sağlığını olumsuz yönde etkilemekte hatta bebekler için büyük bir tehlike ve ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilmektedir. Bu nedenle Avrupa Birliği, sağlık sorunları riski içermeyen ürünleri E1 standardı ile belgelemektedir. Ancak bebeklerin zayıf bağışıklık sistemine sahip olmaları sebebiyle, bebek odalarında çok daha sağlıklı ve güvenli olan, E0 normlarında malzeme kullanımı tavsiye edilmektedir. E0 standartlarındaki...