29 / 04 / 2024

kiğilı çin mağazaları

kiğilı çin mağazaları

2014'te yüzde 22 büyüyen Kiğılı, bu yıl gözünü yurtdışına dikti. Çin'de iki olan mağaza sayısını yıl sonunda dörde çıkarmayı planladıklarını söyleyen CEO Suerdem, "300 milyon zenginin yaşadığı Çin, bizim için çok cazip bir pazar" dedi

Mağazaların elektrik maliyeti ikinci kira parası oldu!

BMD Başkanı Sinan Öncel "Elektrik maliyetleri bazı AVM'lerdeki mağazalar için ikinci bir kira giderine dönüştü. Mağazalarında enerji fiyatının ortak sayaç üzerinden faturalandırılması yerine bireysel abonelik koşullarında ve ulusal tarifeye dönüştürülerek fiyatlandırılmasını öneriyoruz" ifadelerini

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Altis SPR-S1 Tek Kişilik Çalışma İstasyonu A101'de satışta! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Altis SPR-S1 Tek Kişilik Çalışma İstasyonu A101'in internet sitesinden satışa çıkarıldı! Peki, A101'de Altis SPR-S1 Tek Kişilik Çalışma İstasyonu fiyatları ne kadar? İşte 2 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm projesi için 200 kişiyle uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin Cedit Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm için yapılan uzlaşma görüşmelerinde 200 kişiyle anlaşma imzalandı. 

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Beymen'in yeni mağazalarına YOO Mimarlık imzası!

Türkiye’nin ve dünyanın perakende devlerine tasarım hizmeti sunan YOO Mimarlık, son dönemde Beymen mağazalarının proje çalışmalarını hayata geçirdi.  

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Teknosa mağazaları 1 Haziran'da açılıyor!

Teknosa, 22 Mart akşamından bu yana kapalı olan Türkiye genelindeki mağazalarının kapılarını, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı ve güvenliği için uygulanan tedbirlerle beraber 1 Haziran’da açıyor...

İntema İnşaat'ın mağazaları 1 Haziran'da yeniden açılacak!

İntema İnşaat'ın COVID-19 küresel salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 Mart 2020 tarihinden itibaren perakende satış yapan mağazaları 1 Haziran 2020 tarihinde açılarak faaliyetlerine başlayacak. 

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açıldı!

Salgından en az etkilenen ülkeler arasında yer alan Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar yeniden açıldı.

kiğilı çin mağazaları Haberi

kiğilı çin mağazaları

Türkiye'de erkek giyim sektöründe rekabet artarken fiyatların sabit kalması, kârlılığı düşürdü. Bu durumu artıya geçirmek isteyen sektör oyuncuları, gözünü alternatif pazarlara dikti. Erkek giyim sektörünün önde gelen isimlerinden Kiğılı 2014 yılını yüzde 22'ye yakın bir büyümeyle kapatsa da rotasını büyük bir potansiyelin olduğu Çin'e çevirdi. Şirketin CEO'su Hilal Suerdem, Türkiye'de 225 mağazayla hizmet verdiklerini belirterek, "Son bir yıldır yurtdışı yatırımlarımıza ağırlık verdik. 300 milyon zenginin yaşadığı Çin'i rotamıza aldık" dedi. Son dönemde klasik çizginin dışına çıkarak gençler için özel bir koleksiyon sunduklarını belirten Suerdem ile yeni yatırım planlarını ve sektörü konuştuk. 


 Yurtdışı yatırımlarınız nasıl şekilleniyor? 

Yurtdışında 16 tanesi Kiğılı Corner olmak üzere 21 mağazamız bulunuyor. Bu yıl Çin'de iki yeni mağaza açmayı planlıyoruz. Bu ülkenin potansiyeli hem bizim hem de sektörümüz...