30 / 04 / 2024

Kiğılı Çin

Kiğılı Çin

Hazır giyimin korkulu rüyası haline gelen Çin'in kalbinde ilk Türk markası vitrine çıktı. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine 500 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, Çinliler'e ucuz takım elbise satacak...

Kiğılı Çin'de 500 metrekarelik mağaza açtı!

Hazır giyimin korkulu rüyası haline gelen Çin'in kalbinde ilk Türk markası vitrine çıktı. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine 500 metrekarelik mağaza açan Kiğılı, Çinliler'e ucuz takım elbise satacak

Kiğılı babalar gününe özel indirimlerini duyurdu! Takım elbiselerde yüzde 50 indirim! Babanızı Kiğılı ile donatın!

Babalar Günü yaklaşırken pek çok giyim markası kampanyalarını duyurdu. Bu markalar içerisinde Kiğılı de yer alıyor. Birbirinden farklı indirimleri babalar günü için sizlere sunuyor. İşte detaylar!

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Abdullah Kiğılı'dan yeni nesil smokinler

Erkekler de şık olmayı seviyor ve özel günlerde smokin tercih ediyor. Tüm gözleri üzerlerine çekmeyi seven erkekler için Abdullah Kiğılı yaz aylarına uygun bunaltmayan smokin serisi hazırladı.

Abdullah Kiğılı: Türkiye'de AVM denizi bitti!

Sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, terör olayları, turist sayısındaki düşüş ve darbe kalkışmasından etkilenen perakende sektörü için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiğılı İnşaat Mühendislik Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Nuri Kığılı ve Yaşar Katmer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Kat karşılığı inşaatta arsa sahibine kesilecek fatura!

Arsa sahipleri, arsaları üzerinde bina inşa etmeye karar vermeleri halinde müteahhit kişi veya kişiler ile anlaşma yapabiliyor. Peki, Kat karşılığı inşaatta arsa sahibine kesilecek fatura nasıl olmalıdır?

Kiğılı Çin'de 3 mağaza daha açacak!

Geçtiğimiz günlerde Makedonya’nın başkenti Üsküp’te mağazasını açan Kiğılı, yeni sezonunu da Üsküp Fashion Week’te düzenlenen bir defile ile tanıttı. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, Çin’de 3 mağaza daha açılacağını belirtti.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi damga vergisi ödenir mi?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi olarak ifade ediliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesi damga vergisi ödenir mi?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi ayıp ihbarı!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, müteahhit kişi veya firma ile arsa sahibi arasında imzalanıyor. Müteahhitin sözleşmede belirtilen malzemelere göre inşaat yapmaması halinde ihbar yapılabiliyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi ayıp ihbarı..

Kiğilı Çin'deki mağaza sayısını 4'e çıkaracak!

2014'te yüzde 22 büyüyen Kiğılı, bu yıl gözünü yurtdışına dikti. Çin'de iki olan mağaza sayısını yıl sonunda dörde çıkarmayı planladıklarını söyleyen CEO Suerdem, "300 milyon zenginin yaşadığı Çin, bizim için çok cazip bir pazar" dedi

Kat karşılığı inşaat sözleşmesine kentsel dönüşüm eklenirse ne yapılır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısında kat karşılığı inşaat sözleşmesine kentsel dönüşüm eklenirse ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplandırıyor. İşte Tamer Heper'in köşe yazısı;

Kat karşılığı inşaatla ilgili özellikli konular!

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak Verginin Gündemi konulu köşe yazısında Kat karşılığı inşaatla ilgili özellikli konular başlığını ele alıyor. İşte bugün ki köşe yazıları;

Kiğılı bu yıl 25 mağaza açacak!

Özellikle yurtdışında mağazalaşmayı hızlandıran Kiğılı, bu yıl 450 milyon liralık ciro hedefliyor.Suerdem, “Bu yıl Türkiye’de 20-25 civarı mağaza açmayı, yurtdışında ise Çin dahil Almanya, İran, Irak, Hollanda, Avusturya’da 10 mağaza açmayı hedefliyoruz”

Kiğılı Çin Haberi

Kiğılı Çin

Beko, Aksa ve Aktaş firmalarının ardından yüzde 100 Türk sermayesiyle Çin'e giren ilk perakende giyim firması markası Kiğılı oldu. 2 milyon dolarlık yatırımla Guangzhou'nun en lüks caddesine mağaza açan şirketin bu pazardaki hedefi, 5 yılda 10 kat büyümek. Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kığılı, üretimde dünya devleriyle yarıştıklarını hatta onlara tasarım ihraç ettiklerini belirterek, "Hep ithal ediyorduk, şimdi kalbine gittik" dedi. 12 yıldır Çin'le ticaret yaptıklarını söyleyen Kiğılı, şöyle konuştu: "Şu anda toplam 5 bin metrekarelik alanda 4 showroomla hizmet veriyoruz. Çin'de kaliteli ürüne ve modaya açık bir kitleyle karşı karşıyayız. Erkek giyimde Türkiye'ye göre farklılıklar söz konusu. Çin'de erkek giyim çok pahalı. Kaliteli ürünü uygun fiyatla sunarak Çinli tüketicilere ulaşabileceğiz." 


ORTAĞI TÜRK WEİBO 

Kiğılı'nın Çin'deki ortağı ise ülkede Zara'dan Massimo...