04 / 05 / 2024

kıjnaş safir

kıjnaş safir

Kınaş Safir Konutları 'nda fiyatlar 125 bin liradan başlıyor, Kınaş Safir 6 blok halinde yaşama geçiriliyor

BİM 5 Aralık Salı aktüel ürünler kataloğunda 5 kg yoğurt 117 TL'ye, Safir tuz 8,50 TL'ye düştü!

BİM'in 5 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de paylaşılan aktüel ürünler kataloğunda temel gıda ve temel ihtiyaç ürünleri yer aldı.

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 45'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...

Zen'de Safir yüzükler yarı fiyatına! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, safir yüzüklere yüzde 50 indirim uyguladı. Peki, Zen'de safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte  29 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...

DDiamond'da safir yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

DDiamond'da bağlılık, güven ve sadakat sembolü olan safir yüzüklere yüzde 50'ye varan inanılmaz bir indirim yapıldı. Peki, DDiamond'da satılan safir yüzükler kaç TL? DDiamond'da safir yüzük fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 DDiamond safir yüzük fiyat listesi...

Blue Diamond'da safir yüzüklere yüzde 55'e varan indirim! 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da safir yüzüklere yüzde 55'e varan inanılmaz bir indirim uygulandı. Blue Diamond'da safir yüzük fiyatları ne kadar? 7 Aralık 2022 Blue Diamond safir yüzük fiyat listesi...

Pırlanta safir yüzüklerde yüzde 50 indirim! İşte Zen Pırlanta safir küpe 27 Eylül 2022 fiyat listesi 

Pırlanta safir yüzük fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim Zen'de başladı. Zen Pırlata fiyatları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki Zen pırlanta safir yüzük fiyatları ne kadar? Zen pırlanta safir yüzük fiyatları kaç TL? İşte Zen Pırlanta safir yüzük 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Safir Emlak Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bahçelievler’de  300  bin TL sermaye bedeli  ile Muhammed Sarı, Mohammad Soufı  ve Mohamad Alghadnan tarafından kuruldu.

Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Safir Cast İnşaat Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Safir Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Internatıonal Gayrimenkul Danışmanlık  Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kapmaz tarafından kuruldu.

Kiler GYO Safir Rezidans'taki 47 rezidansın satışını sonlandırdı!

Kiler GYO'nun portföyünde yer alan Safir Rezidans bünyesindeki 47 adet rezidansın satışıyla ilgili gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin ifa edilen kısmı sonlandırıldı. Şirketin hesabında kalan bakiyelerin cezai şart kabul edilerek, taraflar karşılıklı olarak birbirlerini ibra etti.

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Tunç, Erdoğan Tunç, İhsan Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

kıjnaş safir Haberi

kıjnaş safir

Kayseri 'de Kınaş Yapı imzasıyla yaşama geçirilen Kınaş Safir Konutları 'nda anahtar teslimlerin Ekim 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor.


3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Kınaş Safir 'de 235 konut bulunuyor. Kınaş Safir 'in satışları devam ediyor.


Kınaş Safir Konutları 'nda;

3+1 konutlar 125 bin liradan,

4+1 konutlar ise 196 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.


120 aya kadar vade imkanı ile konut sahibi olunabilen Kınaş Safir Konutları 17 bin 520 metrekarelik alan üzerinde 14 katlı 6 blok halinde yükseliyor.


Kınaş Safir Konutları 'nda; oyun sahaları, yüzme havuzu, bisiklet parkurları ve tenis kortu bulunuyor. Kınaş Safir Konutları havaalanına 15 dakika, şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.


444 3 567

http://www.kinassafir.com

Ceren...