20 / 05 / 2024

Kiler gyo gerçeğe uygun değer

Kiler gyo gerçeğe uygun değer

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı 2. çeyrek mali tablolarından başlamak üzere, yatırım amaçlı gayrimenkullerin maliyet değeri yerine gerçeğe uygun değer yöntemi ile muhasebeleştirilmesine karar verdi.

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Kiler GYO, Özelleştirme İdaresi'nden arsa aldı! Halkalı'daki arsanın tapu devri tamam! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na ait Küçükçekmece Halkalı'daki arsanın tapu devri Kiler GYO'ya gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Kiler GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Referans Göktürk projesinin ruhsatı alındı ve projede satışlar başladı. Referans Göktürk projesinde 182 konut ile 1 ticari ünite yer alıyor. İşte detaylar...

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

Riskli binalar deprem gerçeğine karşı en büyük tehdit!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir yaptığı açıklamada deprem gerçeğine karşı güvenle yaşamanın tek yolunun binaların güvenliğini sağlamak olduğunu söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Vatandaşın gıda fiyatlarına neden yetişemediği ortaya çıktı! İşte acı gerçeği ortaya koyan o rapor!

Türkiye’de hemen her gün aşırı şekilde artan gıda fiyatları ve bu alanda yaşanan enflasyon çok çarpıcı bir raporla tescillendi. Vatandaşın artık cebini değil, canını yakan gıda fiyatları ile ilgili Dünya Bankası’nın hazırladığı rapor akıl almaz bir gerçeği de gözler önüne serdi.

THY’den Ekrem İmamoğlu'na Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları yanıtı: İddialar gerçeği yansıtmıyor!

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Kiler GYO ÖİB'nin Halkalı'daki arsasını 390 milyon TL'ye aldı!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesinde imzalar atıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO vermişti.

Kiler GYO'dan ÖİB'in Halkalı'daki arsası için 390 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Küçükçekmece ilçesi Halkalı Mahallesi 842 ada 37 parselin satışla özelleştirme ihalesine katıldı. İhale kapsamında en yüksek teklifi Kiler GYO verdi.

Dünyanın en pahalı ve lüks NFT'si satışa çıktı! Satın alan gerçeğine de sahip olacak

Dünyanın en pahalı NFT'si 400 milyon dolara satışa çıktı. Cyber Yachts, satışa sunduğu mega yat NFT’sini alana gerçeğini de verecek

Kiler GYO Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasını aldı! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesini kazandı. Satış sözleşmesi imzalandı ve satın alma işlemleri gerçekleştirildi. 

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz'daki arsasına 341 milyon TL'lik teklif!

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 2 parselin arsa satışı ihalesinde 341 milyon TL ile en yüksek teklif veren şirket oldu. 

Kiler GYO 2021'de 80.4 milyon TL'lik satış işlemi gerçekleştirdi!

Kiler GYO'nun 2021 yılındaki satış işlemlerinin toplamı 80 milyon 401 bin 766 TL+ KDV olarak gerçekleşti.

Kiler gyo gerçeğe uygun değer Haberi

Kiler gyo gerçeğe uygun değer

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılı 2. çeyrek mali tablolarından başlamak üzere, yatırım amaçlı gayrimenkullerin maliyet değeri yerine gerçeğe uygun değer yöntemi ile muhasebeleştirilmesine karar verdi.


Açıklama:

Şirket Yönetim Kurulu'muzun almış olduğu karar çerçevesinde;


Finansal tablolarını SPK'nın Seri II No:14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca Türkiye Muhasebe Standartlarına göre hazırlayan ve raporlayan Şirketimiz, 30 Haziran 2016 tarihli mali tablolarından başlamak üzere, muhasebe politikasında değişiklik yaparak, bilançoda daha önce maliyet değeri üzerinden izlenen Yatırım Amaçlı Gayrimenkullerin Türkiye Muhasebe Standartları (TMS) 40 kapsamında, Gerçeğe Uygun Değer ile izlenmesine ve bu politika değişikliğinin Şirketimiz ile konsolidasyon kapsamındaki tüm Şirketlerimizde uygulanmasına karar...