30 / 04 / 2024

Kiler Holding rotasını inşaata çevirdi

Kiler Holding rotasını inşaata çevirdi

Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler: Perakendecilikte yapacağımızı yaptık. Artık hedefimizde inşaat ve enerji var. Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler perakende sektöründen çıkış nedenlerini anlattı.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Dolar kritik seviyenin üzerinde! Peş peşe alınacak iki karar doların rotasını belirleyecek

Dolar yeni haftaya 27,00 TL seviyesi ile başlarken bugün kritik seviyenin üzerinde işlem görüyor.  Yarın ve perşembe günü alınacak iki kritik karar doların rotasını oluşturacak. 

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Gümüşün rotası belli oldu! İslam Memiş net rakamı açıkladı! Bunu yapan parasını ikiye katlayacak!

Altın Piri İslam Memiş, gümüş yatırımcıları için gümüşün rotasını açıklayarak, net rakamı söyledi. Bunu yapan parasının ikiye katlayacak.

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

Akdeniz Yatırım Holding Tarsan'ın yüzde 80'ini satın alacak

12 yıldan bu yana borsada işlem gören ve özel güvenlik sektörüyle başladığı faaliyetlerini 25 yılda fiziki satın almalar yaparak çeşitlendiren Akdeniz Yatırım Holding, yeni bir satın alma kararı daha aldı.

Koç Holding karını katladı!

Koç Holding bilançosunu açıkladı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde Koç Holding net karını yükseltti. İşte detaylar!

Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Kiler Holding halka arz fiyatı ne kadar?

Kiler Holding halka arz konusu ile gündemde yer alıyor. Kiler Holding halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

Kiler GYO'nun 1 milyon adet payı Kiler Holding'e satıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Kiler Holding'in 2 Kasım'da Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Kiler GYO payları ile ilgili 2,29 TL - 2,31 TL fiyat aralığından 1 milyon adet alım gerçekleştirdiğini bildirdi. Kiler Holding A.Ş.'nin Kiler GYO sermayesindeki payı yüzde 53.38 oldu. 

Kanal İstanbul, dünya ticaretinin rotasını Türkiye'ye çevirecek!

Kanal İstanbul'un sadece bulundukları bölgeye has projeler olmadığını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje ile dünya ticaretinin rotasının Türkiye'ye çevrileceğini dile getirdi. 

Kiler Holding rotasını inşaata çevirdi Haberi

Kiler Holding rotasını inşaata çevirdi

Türkiye'de bu yıl gerçekleştirilen en önemli satın almalardan biri Carrefoursa'nın Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaretin yüzde 85 hissesini 429,6 milyon liraya satın alması oldu. Böylelikle Kiler Holding, 1981'de 20 metrekarelik bir bakkal dükkanıyla başlayan perakendecilik macerasına 33 ilde toplam 200 bin metrekarelik 201 mağazaya ulaştıktan sonra son verdi. 34 yılda yerel perakendecilikten gelip ulusal marka olmayı başaran Kiler'in sektörden çıkış nedenlerini ve gelecek hedeflerini Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler, Ekonomist’ dergisine, "Perakendecilikte yapacağımızı yaptık. Artık hedefimizde inşaat ve enerji var" dedi. Ümit Kiler, Aram Ekin Duran’ın sorularına şu yanıtları verdi:


-Kiler marketlerinin Carrefoursa'ya satılmasına nasıl ve ne zaman karar verdiniz?


-Çok uzun bir süre değil. Görüşmelerimiz çok kısa sürdü. Karşı tarafta arzulu bir alıcı vardı, bizde de...