12 / 05 / 2024

Kılıçarslan Grup adres

Kılıçarslan Grup adres

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan havalimanı kira ertelemelerine eleştiri! 

CHP TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanı kira ertelemelerine yönelik açıklama yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda son zamanlarda yeniden gündem olan Kanal İstanbul projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kiralarda stopaj kaldırılmalı!

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Kiralarda stopaj kaldırılmalı" dedi.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Deprem vergileri nereye gitti?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası grup toplantısında konuştu...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tank Palet Fabrikası açıklaması!

CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM düzenlenen grup toplantısında yaptığı açıklamasında; "Sen 25 yıllığına kiraladığın tank palet fabrikası için kaç lira aldın? 5 kuruş dahi almadın" diye konuştu...

Kılıçarslan Grup adres Haberi

Kılıçarslan Grup adres

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT: İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, , toplu konut, hava meydanları, okul inşaatı, öğrenci yurtları, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü...