05 / 05 / 2024

Kim Jong nerede oturuyor

Kim Jong nerede oturuyor

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Kuzey Kore lideri Kim, inşası süren model şehir Samjiyon'u ziyaret etti!

Çin sınırına yakın büyük bir kalkınma projesi olarak hayata geçirilen Samjiyon'u inceleyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, Samjiyon'un ülkesinin "sağlam iradesini" özetlediğini dile getirdi.

Kuzey Hwanghae'deki selde 179 sosyal konut hasar gördü!

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Kuzey Hwanghae vilayetindeki bir şehri ziyaret etti. Şehirde en az 179 sosyal konut hasar gördü..

Kuzey Kore'deki ütopik şehir Samjiyon resmen açıldı!

Kuzey Kore'de senelerdir merakla beklenen "ütopik şehir" Samjiyon resmen açıldı... Kuzey Kore lideri Kim Jong-un rejiminin en önemli yatırımları arasında yer alan Samjiyon'da 4 bin konut ve 380 kamu binası inşa edildi.

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un evi!

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı ev ilk kez görüntülendi.

Kuzey Kore'deki Pyongyang Halk Köyü yıkılacak!

Kuzey Kore'deki binaların minyatür versiyonlarının bulunduğu model şehir Pyongyang Halk Köyü Devlet Başkanı Kim Jong-un'un öldürttüğü amcasını hatırlattığı için yıkılacak.

Kira zammı davası nerede açılır?

Gayrimenkul kiralamalarında kira bedeli koşuluyla hâkim tarafından, kiralananın durumu göz önüne alınarak hakkaniyete göre belirlenebiliyor. Peki, kira zammı davası nerede açılır? Kira zammı davası nasıl açılır?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kuzey Kore'ye dünya çapında kayak merkezi inşa edilecek!

Kuzey Kore lideri Kim Jong dünya çapında kayak merkezi inşa edilmesi konusunda emir verdi

Ahmet Vefik Alp: İBB Sarayı'nın mimarı kim, arsası nerede?

Y. Müh Mimar Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı eleştirdiği yazısında yeni belediye sarayının projesinin çoktan çizilmiş olduğunu öne sürdü

Evora nerede Teknik Yapı projesi Evora İstanbul'a nasıl gidilir

Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Samandıra'da Fenerbahçe Samandıra Spor Tesisleri'ne komşu projesi... İşte Evora İstanbul nerede sorusunun cevabı ve Teknik Yapı Evora İstanbul projesine ulaşım haritasıyla iletişim bilgileri...

İnsanı tanımlayan nerede yaşadığıdır!

Ferhan İstanbullu, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "NEREDE YAŞIYORSAN SEN OSUN!" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Artık insanı tanımlayan ne yediği değil nerede yaşadığıymış!

Kim Kardashian ve Kris Humphries 2 bin m²'lik evde yaşayacak!

ABD'li ünlü TV yıldızı Kim Kardashian ve basketbolcu eşi Kris Humphries, New York'taki yeni evlerine taşındı. İkili, artık Park Avenue Caddesi'ndeki Gansevoort Oteli'nin çatı katındaki yeni evlerinde yaşayacak

Kim Kardashian'ın düğün masrafı ABD'de şatoya bedel!

Forbes, geçtiğimiz Cumartesi dünya evine giren  Kim Kardashian ve Kris Humphries çiftinin  düğünlerinin ardından '10 milyon dolarlık çift için, 10 milyon dolarlık evler' başlığı altında bir liste yayınlayarak, çiftin harcadığı para ile ABD 'de bir şato bi

Kim Jong nerede oturuyor Haberi

Kim Jong nerede oturuyor

ABD Başkanı Donald Trump'la 12 Haziran'da tarihi bir buluşmaya hazırlanan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un yaşadığı kale, ilk kez fotoğraflandı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a giden Tass foto muhabiri Valery Sharifulin, Kim'in evini kadrajına aldı.

Pyongyang'ın dışındaki kalede geniş bir bahçe ve havuz dikkat çekiyor.

Evin içi boydan boya pencere, kapılar bahçeye açılıyor.

Kim'in eski bir koruması, Kuzey Kore liderinin Pyongyang çevresinde yedi evi daha olduğunu söylüyor.


Evin önünde bekleyen zırhlı Mercedes.

Evin içindeki süslü bir Kore kızı heykeli, bereketi temsil ediyor.