21 / 05 / 2024

Kınaş Beyza satılık

Kınaş Beyza satılık

Kayseri Kınaş Beyza Evlerinde yer alan daireler 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kınaş Beyza iletişim, fiyat listesi ve ödeme planı bilgileri haberimizde yer alıyor...

Kınaş Beyza daire fiyatları!

Kınaş Beyza daire fiyatları kapsamında daireler minimum 200 bin TL'den başlıyor maksimum ise 230 bin TL'ye kadar yükseliyor. Kayseri Kınaş Beyza Evlerinde teslimler 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık!

Toplam 500 adet bağımsız birimden oluşan projenin Şubat ayında satışa çıkması planlanıyor. Kınaş İnşaat Seyr-i İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bakırköy Sea Pearl satılık daire!

Bakırköy Sea Pearl satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Yüzde 5 peşinatta, firma bünyesinde 40 ay vade seçeneği bulunan proje Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Başakşehir Bahçekent Flora satılık!

Başakşehir Bahçekent Flora satılık daire alanları 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Kuzey Marmara Otoyolu ile 3. Havalimanı’na yakın mesafede bulunan proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.

Avrupark Bahçekent Evleri satılık!

Avrupark Bahçekent Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 83 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına yakın bir konumda yer alıyo

Alibeyköy 5. Levent satılık!

Alibeyköy 5. Levent satılık tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 4 bin 188 adet konuttan meydana geliyor.

Vaditepe Göl Evleri Kiptaş satılık!

Vaditepe Göl Evleri Kiptaş satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Toplam 357 adet daireden oluşan proje 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın yerde bulunuyor.

Nef Newyork Evleri satılık!

Nef Newyork Evleri satılık dairelerin tipleri 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak dizayn edildi. 60 kattan oluşacak projenin fiyatları henüz kesinleşmedi. Proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.

Mesa Koza 66 Evleri satılık!

Mesa Koza 66 Evleri satılık dairelerin tipleri 1+0!dan 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen projenin daireleri bloklarına göre farklılık gösteriyor.

Kınaş Beyza satılık Haberi

Kınaş Beyza satılık

Kınaş Yapı tarafından hayata geçirilen Kınaş Beyza Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Lokasyon olarak Kayseri'de konumlandırılan Kınaş Beyza Konutlarında sadece 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Toplamda 46 adet konuttan meydana gelen Kayseri Kınaş Beyza projesinde dairelerin alanları 173 metrekare olarak belirlendi. Kayseri Kınaş Beyza daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 200 bin TL'den başlıyor.




Kayseri Kınaş Beyza'da yetişkin oyun alanları, çocuk oyun alanları, otopark, çocuk parkı, güvenlik ve fitness salonu gibi imkanlarda mevcut. Kınaş Beyza Kayseri fiyat listesi şöyle:


Kayseri Kınaş Beyza daire fiyatları:


Kınaş Beyza satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 200 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor. 


Kınaş Beyaz teslim...