15 / 05 / 2024

Kınık imar

Kınık imar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Etyemez: "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.872 metrekare üzerinde Kınık Belediyesi ve Memur-Sen tarafından yaptırılan parkta oyun ve spor aletleri bulunuyor.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

Yeni imar barışı için resmen nefesler tutuldu. İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Ali Öztunç'tan Marmaris Kumlubük imar açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, yaptığı açıklamada Marmaris Kumlubük’ün "imara açılarak 3 milyar TL'lik rant yaratıldığını" iddia etti...

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Libya'nın yeniden imarında TOKİ görev alacak!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya’nın yeniden imar edilmesinde Türkiye başta TOKİ Başkanlığı olacak şekilde özel sektörün de bulunacağı yatırımları yapacak. 

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Kınık imar Haberi

Kınık imar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, "İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı" dedi.


İzmir'in Kınık ilçesindeki Memur-Sen Maden Şehitleri Parkı'nın açılışında konuşan Etyemez, parkı ilçeye kazandıranlara teşekkür ederek, parkta alın teri sonucunda vefat eden maden şehitlerinin anısını yaşatacağını söyledi.


Soma'daki maden faciası sonrasında kurtarma çalışmaları boyunca Soma'da bulunduğunu hatırlatan Etyemez, şöyle konuştu:


"Şehitlerimiz alınteriyle ekmeklerini kazanmak için ailelerine iaşe götürmek amacıyla çalışırken böyle bir kaza yaşandı. Bu kazanın ardından işverenler, çalışanlar, yöneticiler, siyasetçiler bu acıdan ders çıkarmak zorundayız. İş kazaları bizim kaderimiz olmamalı. Geriye dönük baktığımız zaman iş kazalarının yüzde 98'i, meslek hastalıklarının ise tamamı önlenebilir vakalardır. Bu olaylar insan hatasından, eksikliğinden ortaya çıkmış durumlardır."


Etyemez, iş sağlığı güvenliği tedbirlerinin insanları korumaya ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu, 2012'de İş Sağlığı Güvenliği...