01 / 05 / 2024

Kınık kent projeleri

Kınık kent projeleri

İzmir'in Kınık ilçesine 1 yılda 18 yıllık yatırım yağdı. 2016'da ilçeye genel bütçeden hastane, enerji, doğalgaz, köprü ve TOKİ gibi yatırımlar için 108 milyon liralık pay ayrılması Kınık'ın yıldızını parlattı.

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'daki yeni projesi 31 Ağustos 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Ön talep toplayan konut projeleri!

Markalı konut projelerinden ev almak isteyen vatandaşlar ön talep toplayan projeleri araştırmaya devam ediyor. Düşük konut kredisi faiziyle konut stoklarının erimesi ile birçok firma konut projeleri için ön talep toplamaya başladı. İşte ön talep toplayan konut projeleri...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Kınık kent projeleri Haberi

Kınık kent projeleri

Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, "2014 yerel seçimlerinde CHP'den görevi devraldık. Kınık'a AK Parti belediyeciliğinin farkını yaşattık. 2016'da ilçede büyük atılımlar yapıldı" dedi. Hükümet yatırımlarının 2016'da ilçeye yağmur gibi yağdığını belirten Başkan Doğruer, "2016 Kınık için sıçrama yılı oldu. İlçemiz 108 milyon liralık hükümet yatırımıyla hastane, doğalgaz, TOKİ gibi daha birçok hizmete kavuştu. İlçe sakinlerimiz hizmetin mutluluğunu yaşadı. Bu hizmetler aralıksız sürecek. Kınık İzmir'in yıldızı olmaya devam edecek. Söz konusu Kınık'a hizmetse gerisi teferruattır" diye konuştu.


SÖZLER TUTULDU


Çeşitli bakanlıklar tarafından ilçeye yapılan 108 milyon liralık yatırımın, ülke genelinde 30 bin nüfuslu ilçelere verilen 6 milyon lira dışında olduğuna dikkat çeken Doğruer, "Kınık özellikle 2016 yılında hükümet yatırımlarıyla birlikte iktidar farkını gördü. 2016'da Kınık'a 108 milyon liralık hükümet yatırımı geldi. Vatandaşlarımız...