18 / 05 / 2024

Kınık nerede

Kınık nerede

Türkiye Devrimci Maden Arama ve İşletme İşçileri Sendikası (Dev Maden- Sen) üyeleri Manisa Soma'daki maden ile İstanbul'daki asansör faicasında ölenleri anıp, iş kazalarını yürüyüşle protesto etti.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

 Electrolux Bulaşık Makinesi kaç TL ? En uygun nerede? 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Dağ gibi bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın, Electrolux Bulaşık Makinesi bulaşıklarınızı temizlerken siz de günün keyfini çıkarın Peki Electrolux Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Grundig bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Grundig, farklı yıkama fonksiyonları ile kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor. Haziran ayı için uygun fiyata düşen ürünün detayları haberimizde. Peki Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

6 Haziran Salı son dakika depremler! Bugün deprem nerede oldu? İstanbul’da az önce deprem mi oldu?

Deprem haberleri bilhassa Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli olan iki büyük depremden sonra ilgi ile takip ediliyor. 6 Haziran 2023 deprem mi oldu, nerede oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Elektrik kesintisi olacak mı? Yarın elektrikler nerede kesilecek? 18 Mayıs 2023 Perşembe elektrik kesintisi yaşanacak!

İstanbul’da yarın elektrikler kesilecek mi? Elektrik kesintisi olacak ilçeler nereler? 18 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları açıklandı. İşte detaylar!

Kınık nerede Haberi

Kınık nerede

Cumhuriyet Meydam'nda toplanan yaklaşık 100 kadar Dev Maden- Sen.üyesi, Atatürk Caddesi'ni takiben Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Burada, İstanbul'da bir inşaattaki asansör kazasında ölen 10 işçi ile Manisa Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren 301 işçi için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 

Dev Maden-Sen Ege Bölge Temsilcisi Hacay Yılmaz'ın saygı duruşunun ardından Torunlar İnşaat'ın rezidans inşaatında ölen 10 işçiyi anarak başladığı konuşmasında, "Bu bir iş kazası değildi. Bir cinayetti. Bir katliamdı. 

Bu inşaatta geçtiğimiz Nisan ayında da bir işçi yaşamını yitirmişti" dedi. 

Yılmaz, ölümlerin baş sorumlusunun sermaye düzeni olduğunu belirtti, şunları söyledi: "İşçi ölümleri ve sermayenin kar hırsı üzerine kurulu taşeron sisteminin sorumlusu da AKP iktidarıdır'. Her iş cinayetlerinin ardından 'takdiri ilahi' ve 'kader' diyenler sorumludur. Çünkü işçi sağlığı ve iş...