02 / 10 / 2024

kiptaş eyüpsultan dönüşüm 

kiptaş eyüpsultan dönüşüm 

İBB iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'da başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Projede hangi alanlar olacak? 

KİPTAŞ'tan yeni proje müjdesi! İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı!

Kartal’ın kentsel dönüşüm süreçlerini işbirliği içerisinde yönetmek için,  İBB, KİPTAŞ ve Kartal Belediyesi arasında ‘kentsel dönüşüm’ protokolü imzalandı.

İBB ve KİPTAŞ arasında Kentsel Dönüşüm Mali Destek Paketi protokolü imzalandı! Emeklilere, asgari ücretlilere müjde!

İstanbul’da riskli yapılarda yaşayan dar gelirliler için İBB ve iştirak şirketi KİPTAŞ güvencesiyle mali destek programının protokolü imzalandı. İşte kentsel dönüşüm kapsamında sağlanacak destekler...

Ali Kurt'tan dönüşüm açıklaması: Beklentimiz, KİPTAŞ kefaletiyle vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi verilmesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Beklentimiz, KİPTAŞ kefaleti ile vatandaşlara düşük faiz ve uzun vadeli kredi kullandırılması" dedi. İşte Ali Kurt'un o açıklaması... 

KİPTAŞ'ın yeni dönüşüm projesi tam gaz: Kartal Metem Birlik Sitesi'nin temeli atıldı! 

Hayata geçirdiği dönüşüm projeleriyle güvenli konutlar inşa eden KİPTAŞ, hızla yeni projeleri için çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda, Kartal Metem Birlik Sitesi'nin temeli atıldı. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ yeni dönüşüm projesini duyurdu: Küçükçekmece'de sözleşmeler imzalanmaya başladı! 

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, son dakika açıklamasıyla detayları duyurdu. İşte o proje...

İBB asgari ücretliye ve emekliye ne kadar kira yardımı verecek? İBB-KİPTAŞ kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır? 

KİPTAŞ ve İBB tarafından riskli yapısını KİPTAŞ ile yenilemek isteyen vatandaşların yapım maliyetine yüzde 40 ile 65 arasında destek verileceği açıklandı. Peki İBB-KİPTAŞ kentsel dönüşüm projesi kira yardımı ne kadar? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ ve Şişli Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü! 24 proje alanında 407 bağımsız birim dönüştürülecek! 

Şişli Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında kentsel dönüşüm protokolü ile Şişli’de uzlaşmanın sağlanmış olduğu toplamda 24 proje alanında 407 bağımsız birimin dönüştürülecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı" dedi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

kiptaş eyüpsultan dönüşüm  Haberi

kiptaş eyüpsultan dönüşüm 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Tüm hak sahipleriyle uzlaşmanın sağlandığı projede yıkım işlemleri yapıldı. Projede temel atma hazırlıklarına başlandı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede hangi alanların olacağını ve projedeki son durumu Twitter hesabından paylaştığı bir video ile açıkladı. Ali Kurt, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Temel atma hazırlıklarına başladığımız Eyüpsultan Yeşilpınar’a değer katacak projemizde park, oyun ve spor alanları olacak. Kreş, kültür merkezi ve aile sağlık merkezi inşa edeceğiz. Duvarlarla çevrilmeyecek sitedeki alanlar çevresi ile entegre ve bölgede yaşayanlara açık olacak." 

İhalesi 26 Mart'ta yapılan KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde yüzde 99 uzlaşı sağlandı. 2016'da riskli alan ilan edilen bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.