02 / 05 / 2024

kiptaş eyüpsultan dönüşüm 

kiptaş eyüpsultan dönüşüm 

İBB iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'da başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Projede hangi alanlar olacak? 

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 5 maddelik kentsel dönüşüm önerisi!

2012 yılında çıkarılan kentsel dönüşüm düzenlemesinden sonra 6 Şubat depremleri de dikkate alınarak yeni kentsel dönüşüm yasası yürürlüğe girdi. Ancak yeni yasanın onaylanmasının ardından tartışmalar devam etti. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Hatay Defne'deki kentsel dönüşüm çökme mi, kurtarma mı?

Yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında ilk rezerv alan adımı Hatay'da atıldı. Rezerv alan uygulaması ile ilgili 'mülksüzleştirme' tartışmaları devam ederken, Mimarlar Odası Eyüp Muhcu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

kiptaş eyüpsultan dönüşüm  Haberi

kiptaş eyüpsultan dönüşüm 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Tüm hak sahipleriyle uzlaşmanın sağlandığı projede yıkım işlemleri yapıldı. Projede temel atma hazırlıklarına başlandı. 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede hangi alanların olacağını ve projedeki son durumu Twitter hesabından paylaştığı bir video ile açıkladı. Ali Kurt, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Temel atma hazırlıklarına başladığımız Eyüpsultan Yeşilpınar’a değer katacak projemizde park, oyun ve spor alanları olacak. Kreş, kültür merkezi ve aile sağlık merkezi inşa edeceğiz. Duvarlarla çevrilmeyecek sitedeki alanlar çevresi ile entegre ve bölgede yaşayanlara açık olacak." 

İhalesi 26 Mart'ta yapılan KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde yüzde 99 uzlaşı sağlandı. 2016'da riskli alan ilan edilen bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.