03 / 05 / 2024

kiptaş seyrantepe sitesi videosu

kiptaş seyrantepe sitesi videosu

Kiptaş Maltepe 2. Etap Seyrantepe Sitesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son durum ne? Ali Kurt açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dev projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Kaper Sitesi hak sahiplerinin daire belirleme kuraları çekildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, “İstanbul Yenileniyor” uygulaması kapsamında, 14 Nisan 2023 tarihinde temeli atılmış olan kentsel dönüşüm projesi “Kartal Kaper Sitesi”nin daire eşleştirmelerini kurayla belirledi.

KİPTAŞ'tan son dakika açıklaması: Kaper Sitesi hak sahiplerinin daireleri belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kaper Sitesi projesi için beklenen tarih açıklandı. Kaper Sitesi'nin hak sahiplerinin daireleri 23 Aralık'ta belirlenecek.

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi'ni de dönüştürecek. Söz konusu proje için yüzde 61 uzlaşı oranına ulaşılırken, sözleşmeler de imzalanmaya başladı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi'nde son dakika! 584 konutluk dev projede son durum ne? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi projesine hız kesmeden devam ediyor. Peki KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinde son dakika! Kartal'a tam 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'nin dönüşümü için düğmeye bastı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesiyle Yakacık'a 584 yeni konut inşa edilecek.

KİPTAŞ Kaper Sitesi için düğmeye bastı! Kartal'a 584 konutluk yeni proje geliyor! 

İBB iştiraki KİPTAŞ Kaper Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projeyle Kartal Yakacık'a 584 konutluk yeni proje geliyor. 

Kiptaş Çatalca Sitesi ödeme seçenekleri!

Kiptaş Çatalca Konutları 83 ve 85 metrekare büyüklüğe sahip. Projede daireler 139 bin 750 TL'den satışa çıkıyor. Peki Kiptaş Çatalca Sitesi ödeme seçenekleri neler?

KİPTAŞ Bağcılar Albayraklar Sitesi kentsel dönüşüm projesini üstlendi!

KİPTAŞ ile Bağcılar Belediyesi Albayraklar Sitesi kentsel dönüşüm projesi için anlaştı. İki ay içerisinde yıkımların başlayacağı Albayraklar Sitesi projesi için KİPTAŞ site içerisine ofis açtı...

kiptaş seyrantepe sitesi videosu Haberi

kiptaş seyrantepe sitesi videosu


Kiptaş Seyrantepe Sitesi'nin havadan videosu için...