14 / 05 / 2024

KİPTAŞ Sular Vadisi kiralık kafe

KİPTAŞ Sular Vadisi kiralık kafe

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

TOKİ ve KİPTAŞ arasında sular durulmuyor! Ali Kurt, 'TOKİ yapamadı biz yaptık' dedi o rakamı açıkladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda KİPTAŞ'ın 4,5 yılda 2 bin 95 yeni konut ürettiğini açıkladı. İşte Ali Kurt'un o paylaşımı...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya veriyor!

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi, No: 11 Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip gayrimenkulü restoran ve ya kafeterya olarak 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar? Kırlangıç Evler fiyat listesi!

KİPTAŞ Kırlangıç evler fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı merak ediliyor ve aratılıyor. İşte Kırlangıç Evler fiyat listesi...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede? İşte lokasyon bilgisi!

KİPTAŞ Kırlangıç Evler nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 konutun yanı sıra 20 adet ticari ünite de yer alıyor. 

KİPTAŞ Kırlangıç Evler 20 soruda tüm detaylarıyla!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen Kırlangıç Evler projesinin temeli atıldı. Peki Kırlangıç Evler projesi nerede konumlanıyor? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Kırlangıç Evler 20 soruda tüm detaylarıyla...

Kırlangıç Evler: KİPTAŞ Gürpınar projesinin adı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçireceği projenin adı Kırlangıç Evler olarak açıklandı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde ikinci hile tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın Tuzla Aydınlık Evler projesi kura çekiminde dün hile tartışmalarını gündeme getiren görüntülerden sonra yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. Hile konusu tekrar gündeme geldi.

KİPTAŞ Aydınlık Evler kura çekilişinde 'hile' tartışması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçirdiği Tuzla Aydınlık Evler projesinin kura çekilinde hile tartışması yaşandı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler'in kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesinin kuraları çekildi.

KİPTAŞ Sular Vadisi kiralık kafe Haberi

KİPTAŞ Sular Vadisi kiralık kafe

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

KİPTAŞ Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranın aylık kira bedeli 41 bin 250 lira olarak belirlenirken, yıllık kira bedeli ise 495 bin lira olarak belirlendi. 

Merakla beklenen ihale, KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş. / Seyitnizam Mah. Gümüşsuyu Davutpaşa Cad. No: 17/1 Zeytinburnu/İSTANBUL adresindeki B-1. Kat Konferans Salonunda 27 Eylül tarihinde yapılacak.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

KİPTAŞ SULAR VADİSİ PROJESİ KAPSAMINDA BULUNAN TİCARİ İŞLETME VASFINDAKİ TAŞINMAZIN KİRAYA VERİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 14.04.2006 tarih ve 611 sayılı Meclis Kararı ile; ticari...