28 / 04 / 2024

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik-Aydos bölgesinde inşa edilen Yeşilce Aydos projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları..

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde anahtar teslim töreni yapıldı. 113 hak sahibine anahtarları verildi. Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ın teslim tarihi açıklandı!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o son dakika paylaşımı...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

Bizim Mahalle 2. Etap resmen başlıyor! Özak GYO'dan Küçükçekmece'ye 1.387 konutluk yeni proje! 

Bizim Mahalle projesinin 2. etabı resmen başlıyor. Yaklaşık olarak 4 milyar TL'ye mal olacak projede toplam 1.387 konut yer alacak.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta sona yaklaşıldı. İşte proje ile ilgili son dakika detayları...

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

Emlak alımı ile yabancılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılıyor! 

Yatırım yapan yabacılara verilen vatandaşlık ve ikamet uygulaması kötüye kullanılmaya başlandı. Türkiye ise bu konuda yeterince önlem almadığı için gri listeye yerleşti.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Küçükçekmece'ye 397 yeni konut ve 9 ticarethane geliyor! Karlot İnşaat'tan dev proje! 

Karlot İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece'de 397 konut ve 9 ticarethaneli yeni proje inşa edecek. Söz konusu projede ÇED süreci başladı. Projenin 295 milyon 636 bin 955,30 TL'ye mal olması öngörülüyor. 

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları Haberi

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te KİPTAŞ imzasıyla hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesinde toplamda 10 blokta 331 adet daire bulunuyor. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı  KİPTAŞ Yeşilce Aydos Pendik projesinde dairelerin alanları 83 ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları
KİPTAŞ Yeşilce Aydos ev fiyatları 2+1 dairelerde 284 bin 280 TL'den, 3+1 dairelerde 449 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede lansman dönemine özel indirimler yapılıyor. 

Yeşilce Aydos KİPTAŞ projesi lokasyon olarak; 

E-5 ve TEM Otoyolu’na 5 dakika,
Metroya 3 dakika , 
Yüksek hızlı trene 7 dakika , 
Sabiha Gökçen Havalimanı 5 dakika, 
İDO iskelesine ise 7 dakika mesafede inşa ediliyor. 

Pendik KİPTAŞ Yeşilce Aydos projesinde çocuk oyun alanları, hamam,  fitness salonu, sauna, buhar odası,...