05 / 05 / 2024

Kiracının doğalgaz açtırma

Kiracının doğalgaz açtırma

Doğalgazınızın açılması için İGDAŞ ekibi geldiğinde doğalgazı adına açtırmak isteyen kişinin orada hazır bulunması ve Doğalgaz Kullanım Sözleşmesini imzalaması gerekiyor. İşte kiracının doğalgaz aboneliği ile ilgili merak edilenler...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Altın dur durak bilmiyor! İslam Memiş elinde altın olanları önceden uyardı! Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararı öncesinde elinde altın olanları uyardı.  Gram altın 1485 lirayı aştı geliyor. İşte gram altının geleceği rekor seviye...

EPDK’dan kritik doğalgaz açıklaması! Hemen bakın!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen iki büyük depremin elektrik piyasasındaki önlisans ya da üretim lisansı sahibi tüzel kişilerle doğalgaz piyasasındaki lisans ve sertifika sahibi gerçek ve tüzel kişilerin bazı süreli yükümlülükleri açısından "mücbir sebep" olarak kabul edilmesine karar verildi.

Altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Hemen bakın! 1 Şubat 2023 altın fiyatları

1 Şubat Çarşamba günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün de altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Altın fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 1 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Aile Bakanlığı yardım vanalarını sonuna kadar açtı! Kimliği ile başvurana 1.997 TL para müjdesi!

Aile Bakanlığı'ndan güzel haber geldi. Bakanlık yardım vanalarını sonuna kadar açtı. Bu şartları karşılayanlara 1.997 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

Bunları yapanın doğalgaz faturası düşüyor!

Kışın gelmesiyle yakıt fiyatlarından endişe eden vatandaşlar tasarruf etmek için çeşitli yöntemler deniyor.  Ancak belli yöntemler var ki, bunları yaparsanız doğalgaz faturanızın yükselmesini engellemeniz mümkün. Peki doğalgaz faturasını düşürmek için ne yapmalı? Hangi yöntemler etkili? İşte ayrıntı

Gümüş yatırımcıları bayram etti! Son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gümüş yatırımcıları bayram etti. Yükselişiyle dikkat çeken gümüşteki son dakika rakamlarını görenler şaştı kaldı... Hemen siz de bir bakın....

Kışın doğalgaz faturanızı düşürmek sizin elinizde! Basit yöntemlerle yüklü faturalardan kurtulun!

Doğalgaz faturalarınızı basit yöntemlerle oldukça düşürebilirsiniz. Sonbaharın artık sonuna gelmekteyiz havalar soğumaya başladı. Kaloriferleri yakmaya başlayan kişiler, faturaların yüksek gelmemesi için çözümler aramaya başladı.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Kiracının doğalgaz açtırma Haberi

Kiracının doğalgaz açtırma

Kiracının doğalgaz aboneliği!

Doğalgaz abonelik sözleşmesi kullanıcısı tarafından yapılıyor. Buna göre dairede ev sahibi oturması durumunda abonelik ev sahibi tarafından yapılırken; kiracı olması durumunda ise abone sözleşmesi kiracı ile yapılıyor.


Kiracının doğalgaz açtırması..

Online doğalgaz kullanım sözleşmesi yapmanız durumunda gazınızın açılabilmesi için; Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi için gereken evrakı gaz açılışı esnasında İGDAŞ personeline teslim etmeniz gerekir.Doğalgazınızın açılması için İGDAŞ ekibi geldiğinde doğalgazı adına açtırmak isteyen kişinin orada hazır bulunması ve Doğalgaz Kullanım Sözleşmesini imzalaması gerekir.


Sözleşmeyi doğalgazı kullanacak olan kişi yapmalıdır. (Ev sahibi kullanacak ise ev sahibi, kiracı kullanacak ise kiracı).


Bina, merkezi sistem ile ısınıyor ise sözleşmeyi apartman yönetimi adına bina yöneticisi yapar.


Kiracının doğalgaz aboneliği için gerekli evraklar..

a) Sözleşme yapılacak yerin tesisat numarası,

b) Tapu veya kira kontratı fotokopisi,

c) Sözleşme yapacak kişinin TC Kimlik...