04 / 10 / 2024

Kiracısının olduğu eve baltayla saldıran ev sahibi

Kiracısının olduğu eve baltayla saldıran ev sahibi

İçerisinde kiracısının olduğu eve baltayla saldıran 93 yaşındaki ev sahibi: Tekrar yapacağım

Konuta yatırım için en doğru zaman faizlerin düşmeye yakın olduğu dönem mi? 

Konut piyasasında satış rakamlarında yaşanan artış, konut yatırımını yeniden gündeme getirdi. Peki konuta yatırım için en doğru zaman faizlerin düşmeye yakın olduğu dönem mi? İşte o sorunun yanıtı...

Takipteki kredi oranının en yüksek olduğu sektörler enerji ve inşaat!

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu yaptığı paylaşımda takipteki kredi oranının en yüksek olduğu sektörler enerji ve inşaat olduğunu belirtti.

Evine geçmek isteyen mağdur ev sahibine kiracısından darbe üstüne darbe! Bu zulme dur deyin! 

Kiracısını evinden çıkarmak isteyen ev sahibi darbe üstüne darbe aldı. Evden çıkmayan kiracı 'mahkemeye git' diyerek yanıt verdi.

Ev sahipleri kiraları kiracıların statüsüne göre belirliyor!

Yüzde 25 kira artışı uygulaması ile milyonlarca ev sahibi mağdur oldu. Yeni dönemde bazı ev sahipleri evlerini kiraya vermekten kaçarken, bazıları ise kiraları, kiracılarının statüsüne göre belirlemeye başladı. 

Kiraların 10 bin TL’nin altında olduğu şehirler

Kiralık konutlarda yükseliş sürüyor. Birçok şehirde kiralar asgari ücreti geçerken, Türkiye’nin sadece 9 şehrinde kira ortalaması 10 bin TL’nin altında. Bir ilde ise 10 bin 454 Türk Lirası. İşte kiraların 10 bin TL’nin altında olduğu o şehirler…

Kira giderlerinin yüksek olduğu yerlerde altın fiyatları artıyor!

Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Salih Özman yaptığı açıklamada kira giderlerinin yüksek olduğu yerlerde altın fiyatlarının arttığını söyledi. İşte Salih Özman’ın konu ile ilgili o açıklamaları…

Mağdur ev sahipleri haklarını arıyor! Evi boşaltması için kiracısına 250 bin TL teklif etti!

Yüzde 25 kira artış sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur ederken, ev sahipleri ise kiracılarını evden çıkarmak için çeşitli yöntemlere başvurmaya başladı. Bunlardan biri de para teklifi oldu. Bir ev sahibi kiracısını evden çıkarabilmek için 250 bin TL teklif etti.

Kiracısı evden çıktı ama geride büyük enkaz bıraktı! Ev sahibi 100 bin TL'lik zararda!

Ev sahibi ve kiracı arasındaki gerilim her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bir ev sahibi, kiracısının evini boşaltma istediği üzerine evden çıkan kiracı arkasında büyük bir enkaz bıraktı. 

Bina zemini nasıl olmalı? Zemin sıvılaşmasının olduğu yere ev yapılır mı? İstanbul'da riskli bölgeler hangileri?

İnşaat Doktoru X hesabı üzerinden, zemin sıvılaşmasıyla ilgili bilinmesi gereken önemli maddeleri açıklayarak İstanbul'da hangi bölgelerde zemin sıvılaşmasının olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mağdur ev sahibinden isyan: Memur kiracımız, 5 sene önce maaşının ortalama 1/4'ünü öderken şu an 1/25'ini ödüyor!

Mağdur ev sahibi A.Vurucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda memur kiracısının, 5 sene önce eve girdiğinde maaşının ortalama 1/4 ünü öderken şu an 1/25 ini ödediğini söyledi.

Kiracısını evden çıkaramayan ev sahibi isyan etti! Mahkeme sonuçlanmıyor! İntihar mı edeyim?

Denizli'de bir ev sahibi 1,5 yıl önce kiracısına oğlu evlenmeden evini boşaltmasını istedi. Kiracı ise bu isteği geri çevirdi ev sahibi ise mahkemenin yolunu tuttu. Kiracının evden çıkmaması üzerine Adalet Bakanlığı'na seslenen ev sahibi isyan etti.

Kiralarda yüzde 25 sınırı kalktı, ev sahiplerinin kiracı kriterleri arttı! GBT bile isteyen var!

Kira artışlarındaki yüzde 25'lik sınır, 1 Temmuz itibarıyla sona ererken, ev sahiplerinin kiracı kriterleri de arttı. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün yaptığı açıklamada GBT (Genel Bilgi Toplama) isteyenler bile olduğunu söyledi.

Sarp Apak da mağdur ev sahipleri kervanına katıldı: Ünlü oyuncunun kiracısı 65 bin TL'lik eve 12.500 TL ödüyor!

Oyuncu Sarp Apak, Sarıyer'deki lüks dairesinde oturan kiracısını, ücrette anlaşamadıkları nedeniyle mahkemeye verdi ve kira tespiti talep etti. İşte ayrıntılar...

Kiracısının olduğu eve baltayla saldıran ev sahibi Haberi

Kiracısının olduğu eve baltayla saldıran ev sahibi

Bayrampaşa'da kiracısının daire kapısını  balta ile kıran ev sahibinden şoke eden açıklama. Ev sahibi "Tekrar yapacağım" dedi.

Kiracısının kapısını kıran ev sahibi konuştu. Sputnik'te yer alan habere göre;
Bayrampaşa'da zammı kabul etmediği gerekçesiyle kiracısının kapısını balta ile kıran ev sahibi konuştu.Ev sahibi 93 yaşındaki Naim Akgün, "Pazartesi günü 7-8 camını kıracağım. Başka çaresi yok çünkü. Neye mal olursa olsun kıracağım" dedi.

İstanbul'un Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi'nde 3 katlı bir dairede yaşandı. Bayrampaşa'da yaşanan olayda iddiaya göre, 2 senedir kiracıları olduğu Suriye uyruklu aileyi, evinden çıkarmak isteyen ev sahibi Akgün, bin 200 TL olan kirayı 3 bin TL'ye çıkardı.

Suriye uyruklu kiracılarının kirayı kabul etmemesi ve evden çıkmak istememesi  üzerine Akgün, baltayla evin kapısına dayandı.

Naim Akgün, yanında götürdüğü baltayla dairenin dış kapısını kırıp...