16 / 05 / 2024

kiralık belediye taşınmazları

kiralık belediye taşınmazları

Yeni Koronavirüs (covıd-19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

1937'de Kurtuluş'ta 32 liraya kiralık ev! 

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış devam ederken eski gazete kupüründe 32 liralık kiralık daire ilanı oldukça dikkat çekiyor... İstanbul Kurtuluş'ta 1937'de kiralar 32 liraymış...

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bazı taşınmazları kiraya veriyor! Geç kalmayın!

İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kiralık taşınmazlar ilanını yayımladı. Buna göre 3 taşınmaz kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 07 Mart 2023 saat 10.00 olarak belirlendi.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ordu Büyükşehir'in satışa çıkardığı taşınmazlar TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediyesinin satışa çıkardığı taşınmazları meclis gündemine taşıdı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Bakanlıklara devredilen veya satılan taşınmazlar mecliste!

İmar planında kamusal kullanım için tahsis edildiği halde bakanlıklara devredilen veya satılan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş GYO'nun Muğla İli, Marmaris İlçesi'ndeki taşınmazlarının yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilmesine karar verildi ve bu amaçla Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

'Siyahilere kiralık daire veremiyoruz' diyen emlakçıyı CİMER'e şikayet ettiler!

Kamerunlu eşi ve iki çocuğuyla beraber ev kiralamak için Esenyurt’ta bir emlak ofisine giden Nagehan Essembion, “Siyahilere kiralık daire veremiyoruz” cevabı ile karşılaştı. Olay karşısında şok yaşayan genç kadın yaşadığı ırkçılığı CİMER’e şikâyet etti.

kiralık belediye taşınmazları Haberi

kiralık belediye taşınmazları

Yeni Koronavirüs (covıd-19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin Azaltılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Komisyonda görüşmeleri devam eden kanun teklifi ile hazine taşınmazlarına; turizm tesisi maksadıyla verilen izinler hariç olmak üzere Devlet ormanlarında gerçek veya özel hukuk tüzel kişileri adına verilen izinler ile Orman Genel Müdürlüğünce Devlet İhale Kanunu uyarınca kiraya verilen mesire yerleri ve taşınmazlara; Millî Parklar Kanununa tabi yerlerde yapılan kiralamalara; büyükşehir belediyeleri, belediyeler, il özel idareleri ve bağlı kuruluşların mülkiyetinde veya tasarrufunda olan taşınmazlara ilişkin kiralamalara ve iktisadi devlet teşekkülleri ile kamu iktisadi kuruluşların ve bunların müesseseleri ile bağlı ortaklıklarına ait taşınmazlara yönelik kiralamalara ilişkin bedellerin 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren bir yıl süreyle tahsil...