16 / 05 / 2024

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor

Çanakkale’nin Gelibolu Yarımadası’nda bulunan ve Bursalı 5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Yenileme işleminin bahara yetişmesi planlanıyor.

Tebernüş Kireçci uyardı: Yatırım için bu dönemde ev alınmaz!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Yatırım için bu dönemde ev alınmaz" dedi. İşte Tebernüş Kireçci'nin o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

Tebernüş Kireçci sordu: Konut fiyatlarının düşeceği beklentisi var ama satışlar artıyor! Neden?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Şubat'ta konut satışları arttı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından piyasada konut fiyatlarının düşeceği beklentisi olduğuna dikkat çekti ve bir soru yöneltti. İşte Kireçci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Tebernüş Kireçci sordu: Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten takipçilerine '' Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?'' sorusunu sordu. Peki vatandaş ne dedi? İşte gelen cevaplar...

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı: Kira kanunu değişmeli mi? 

Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "Kira kanunu değişmeli mi?" sorularını sordu. İşte o soruya gelen cevaplar... 

İstanbul Yenileniyor'da kentsel dönüşüm projelerinin temelleri atıldı! 4 proje için düğmeye basıldı!    

İstanbul Yenileniyor projesi kapsamında, Kadıköy, Kartal ve Şişli’de bulunan depreme dayanıksız blokların yerine yapılacak 4 projenin temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Tefal Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ütüsünün performansından memnun olmayanlar ve ya ütümün ömrü çok kısa sürdü diyenler sizler için Tefal kireç avcısı buharlı ütüyü araştırdık. İşte ürünün özellikleri ve fiyatı..

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa'da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo elektrikli çay makinesi, paslanmaz çelik demliği, aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi  ve kireç filtresi özelliği ile ev hanımlarının en çok tercih ettiği ürün olmayı başarıyor.

Arçelik buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm yeni olmasına rağmen çok fazla kireçleniyor diyenler için Arçelik ,otomatik kireç önleme teknolojisi ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Yüksek buhar gücüyle tasarlanmış ütü bir çok kişi  tarafından da tercih ediliyor.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşmesi amacıyla hayata geçirdiği İstanbul Yenileniyor kampanyasına 2 ayda 270 bin kişi başvuruda bulundu. 

İstanbul Yenileniyor kampanyasına 150 bin kişi başvurdu!

İBB'nin İstanbul'da depreme dayanıksız binaların dönüşümü için başlattığı İstanbul Yenileniyor kampanyasına kent genelinde 150 bin kişi başvurdu. 

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor Haberi

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor

Yaklaşık 10 bin metrekarelik alanın bağlantı yollarıyla birlikte silbaştan düzenleneceğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “1 ay önce başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İnşallah buradaki faaliyet şubat ayında bitecek ve şehitliğimiz, zaferin 100. yıldönümünde yeni yüzüyle ziyaretlere açılacak” dedi. 


Başkan Altepe, Gelibolu Yarımadası’nda yer alan ve Çanakkale Savaşları’nda çarpışan Bursa ile Gelibolu seyyar jandarma taburlarına ait askerlerin yattığı Kireçtepe Şehitliği’nde incelemelerde bulundu. Başkan Altepe’ye gezisinde; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve Bursa Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık da eşlik etti.


Bahara yetişecek 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kireçtepe Şehitliği’nin bulunduğu 10 bin metrekarelik alanın bağlantı yollarıyla birlikte yeniden düzenleneceğini ve Çanakkale Savaşları’nın 100. yılında yeni haliyle ziyaretlere açılacağını söyledi. Gelibolu Yarımadası’nın tarih açısından dünyanın en...