02 / 05 / 2024

Kireçtepe Şehitliği

Kireçtepe Şehitliği

5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği tamamen yenileniyor. Yenilenen şehitlik, 24 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımının gerçekleşeceği törenle hizmete açılacak.

Kireçtepe Şehitliği yenileniyor!

Çanakkale ’nin Gelibolu Yarımadası ’nda bulunan ve 5000 ’e yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor.

Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor!

Çanakkale’nin Gelibolu Yarımadası’nda bulunan ve Bursalı 5 bine yakın Çanakkale şehidinin yattığı Kireçtepe Şehitliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen yenileniyor. Yenileme işleminin bahara yetişmesi planlanıyor.

Tebernüş Kireçci sordu: Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?

Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımı 2023'te yüzde 163,7 oranında arttı ve rekor kırıldı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından 'Parasını dolara, avroya veya altına yatırmayıp konutu tercih edenler ne suç işledi?' sorusunu yöneltti.

Tebernüş Kireçci sordu: Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten takipçilerine '' Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?'' sorusunu sordu. Peki vatandaş ne dedi? İşte gelen cevaplar...

Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş cevapladı: Kira kanunu değişmeli mi? 

Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabından "Kira kanunu değişmeli mi?" sorularını sordu. İşte o soruya gelen cevaplar... 

Tefal Kireç Avcısı Buharlı Ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 14 Mart 2023 fiyat listesi

Ütüsünün performansından memnun olmayanlar ve ya ütümün ömrü çok kısa sürdü diyenler sizler için Tefal kireç avcısı buharlı ütüyü araştırdık. İşte ürünün özellikleri ve fiyatı..

Sinbo STM-5831 Elektrikli Inox Paslanmaz Çelik Çay Makinesi Carrefoursa'da indirimde! 7 Mart 2023 fiyat listesi

Sinbo elektrikli çay makinesi, paslanmaz çelik demliği, aşırı ısınma ve susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi  ve kireç filtresi özelliği ile ev hanımlarının en çok tercih ettiği ürün olmayı başarıyor.

Arçelik buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Ne kadara satılıyor? 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm yeni olmasına rağmen çok fazla kireçleniyor diyenler için Arçelik ,otomatik kireç önleme teknolojisi ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Yüksek buhar gücüyle tasarlanmış ütü bir çok kişi  tarafından da tercih ediliyor.

Güneştepe Millet Bahçesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Güneştepe Millet Bahçesi Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Akfırat Tepeören Geçişi Güzergah Değişikliği Sonrası'na ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Tuzla Tepeören 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tepeören Mahallesi, Dayran Mevkii, 2406, 2411, 460, 459, 458, 457, 456, 454, 453 Parseller ve 463 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için kamulaştırma kararı!

Tekirdağ ve Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kireçtepe Şehitliği Haberi

Kireçtepe Şehitliği

Çanakkale kara savaşlarının yapıldığı Conkbayırı’nda bulunan ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce yeniden düzenlenen Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Şehitliği, 24 Nisan’da törenle açılacak.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Conkbayırı’nda yer alan ve A’dan Z’ye yeniden düzenlenen Kireçtepe Bursa Seyyar Jandarma Taburu Şehitliği’nin 24 Nisan tarihinde yeni yüzüyle ziyaretçi kabulüne başlayacağını bildirdi. Açılış için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da davetiye gönderdiklerini, açılışın devlet yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşmesinin beklendiğini kaydeden Başkan Altepe, “Çanakkale kara savaşlarında en çok şehit veren il Bursa. Conkbayırı’nda bulunan şehitliğin düzenleme çalışmaları bitti. Yaklaşık 10 bin metrekare alanda çalışma yaptık. İnşallah 24 Nisan’da kara savaşları anma programı çerçevesinde oranın da açılışını yapacağız” dedi.


24 Nisan’daki açılışa katılacak olan davetlilere, Kireçtepe şehitliğinden alınan toprak, şehit isimlerinin yazıldığı künye,...