01 / 05 / 2024

Kırıkkalede yangın

Kırıkkalede yangın

Kırıkkale'de yangın çıktı. Kırıkkale Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

Kırıkkale'de 5 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı!

Kırıkkale'de 5 katlı apartmanın çatısında yangın çıktı. Söndürme çalışmaları sırasında, itfaiye aracındaki yangın merdivenine ayağı sıkışan görevli, mesai arkadaşları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

Kırıkkale Makina Kimya Endüstrisi'nde yangın çıktı!

Kırıkkale Makina Kimya Endüstrisi Mühimmat Depoları bölgesinde büyük bir patlama ve yangın meydana geldi. Büyüyerek geniş bir alana yayılan alevler nedeniyle Ankara-Kayseri Karayolu ulaşıma kapatıldı...

Kırıkkale'de çıkan yangın evlere sıçradı!

Kırıkkale Yuva Mahallesi asfalt şantiyesi mevkindeki dağlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı. Dumanı fark eden vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi...

Kırıkkale'deki yangında 20 hektarlık bozuk meşelik alan yandı!

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, ''Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde dağlık kısımda çıkan orman yangını söndürüldü. Yangında, 20 hektarlık bozuk meşelik alan zarar gördü'' dedi

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili görüşlerini bir bir açıkladı. Gram altın tam 1.500 lira olacak! Altın rekor üstüne rekor kırıyor! Altın alacaklar ve bozduracaklar hemen bakın! 

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şükür Emlak Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Ersoy tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Allianz'dan Türkiye'ye 30 milyon liralık deprem ve yangın merkezi!

Allianz Türkiye'nin 30 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı

Kırıkkalede yangın Haberi

Kırıkkalede yangın

Bir apartmanın çatısında çıkan yangın hasara neden oldu.


Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı. 


Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, tedbir amacıyla çevredeki binalarda bulunan vatandaşlar tahliye edildi.


İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasıyla diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınan yangın sonucu çatıda hasar meydana geldi.


Olayla ilgili soruşturma...