09 / 05 / 2024

kırımda mc donalds varmı

kırımda mc donalds varmı

ABD’li McDonald's Kırım'daki faaliyetlerini 'imalata bağlı' nedenlerle dondurdu. Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kırım'daki çalışanlara Ukrayna'daki herhangi bir McDonald's restoranında çalışmaları için teklif götürüleceği kaydedildi...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Tabiri caizse akın Antalya'ya akın ettiler! Konuttan sonra yatırımda da rekor kırdılar

Ukrayna ile aralarında olan savaştan dolayı Türkiye'ye akın eden Rus vatandaşlar, Antalya'yı tabiri caizse bastılar. Antalya'da konut alımlarındaki rekorun akabinde Rus halkı  yatırımda da rekor kırdı.

Altında aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı! Atın yatırımcısına göz kırptı! Beklenen rekor şimdi geldi! Kaçırmadan bakın

Altın fiyatları yeni aya hareketli bir giriş yaptı. Altın fiyatlarında bugün beklene rekor sonunda geldi Altının yükselişinde aralık rüzgarı değil Powell rüzgarı etkili oldu. Elinde altını olanlar kaçırmadan hemen bakın!

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye, uluslararası yatırımcıların radarında! 

Yabancılara konut satışında Haziran ayında tüm zamanların en yüksek rakamları kaydedilirken, 2022'nin ilk yarısında ise Ocak-Haziran rekoru kırıldı. İşte dikkatleri çeken yabancıya konut satışı verileri...

Mc Donalds'ın dahiyane iş modeli nedir Mc Donalds milyarlarca doları nasıl kazanıyor?

Dünya üzerinde 119'dan fazla ülkede 34 bini aşan şubesiyle hizmet veren fast-food zinciri Mc Donalds'ın dahiyane iş modeli nedir Mc Donalds nasıl para kazanıyor sorularının cevabını sizin için araştırdık. İşte ortaya çıkan ilginç ve sıradışı iş modeli...

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Volkan Kırtok, Workindo Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Volkan Kırtok inşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

kırımda mc donalds varmı Haberi

kırımda mc donalds varmı


Kırım'ın geçtiğimiz ay Rusya'ya bağlanmasının ardından, yarımadada Batı kültürünün simgesi sayılan McDonald's kepenk indirdi.


ABD’li fast food zinciri McDonald's Kırım'daki faaliyetlerini 'imalata bağlı' nedenlerle dondurdu. Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kırım'daki çalışanlara Ukrayna'daki herhangi bir McDonald's restoranında çalışmaları için teklif götürüleceği kaydedildi.  


Açıklamada, “Elimizde olmayan teknik nedenlerden dolayı Kırım’ın üç büyük şehri Simferopol, Sivastopol ve Yalta’daki şubelerimizi kapatmak zorunda kaldık. İleride yarımadaya dönmeyi umuyoruz” denildi. 


Kırım’daki McDonald’s zincirinin kendi iradesiyle mi, yoksa yerel yönetimin baskısıyla mı böyle bir karar aldığı netlik kazanmadı. McDonald’s Sovyetler Birliği’ne giren ilk fast food zinciri olmuştu. 31 Aralık 1990 tarihinde Mihail Gorbaçov’un özel izniyle Moskova’nın ünlü Puşkin Meydanı’nda açılan ilk şubenin önünde Lenin mozolesinden çok daha uzun kuyruklar...