30 / 06 / 2024

Kırımlılar ev mi kalacak

Kırımlılar ev mi kalacak

Kırım Parlamentosu'nda kabul edilen açıklamaya göre, binlerce Kırımlı, Ukrayna bankalarından çekilen kredilerle alınan gayrimenkuller hakkında mahkemenin tutuklama kararı alması dolayısıyla zor günler geçiriyor.

Kiralık bungalov ev kiraladı, adres boş zeytinlik çıktı! Sosyal medya dolandırıcılarına dikkat!

Kuşadası'nda, dolandırıcılar, sahte instagram hesabı üzerinden 'kiralık bungalov ev' diye koydukları ilanlarla bir çok kişiyi mağdur etti. 

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı! Yeni proje! 

Kırımlı İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Kırımlı Cadde'nin lansmanı yapıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Ters köşe olacaksınız

BofA, 2023 gümüş tahmini açıkladı.  Yatırımcılar gümüş fiyatlarında yükselişlerin olmasıı beklerken BofA'nın yeni gümüş tahmini yatırımcıları ters köşe yapacak. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

ABD'de koronavirüs dolandırıcılığı! Dolandırıcılar paralarla Türkiye’den ev aldı!

ABD Adalet Bakanlığı 48 kişinin koronavirüs salgını sürecinde açlıkla mücadele programlarında dolandırıcılık yaptığını belirledi. Dolandırıcıların paralarla Türkiye’den ev aldığı ifade edildi...

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kırımlı Teknik İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Kırımlı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta Yavuz Selim Kırımlı tarafından kuruldu.

Kırımlılar ev mi kalacak Haberi

Kırımlılar ev mi kalacak

Kırım'ın Mart 2014’teki referandumla Rusya’ya bağlanmasının ardından Ukrayna bankaları yarımadadaki işlemlerini büyük ölçüde kısıtlamıştı.  Bazı bankalar Kırımlıların kredi  borçlarını başka kuruluşlara devretmişti. Şimdi bu kuruluşlar, Kırımlıların Ukrayna bankalarına olan eski borçlarını toplamaya çalışıyor.

Parlamentonun kabul ettiği açıklamada, "Parlamentonun ihbar hattına her gün telefon geliyor. Kimliği belirsiz kişilerin borçların zorla ödenmesini sağlamaya çalıştığından şikayet ediliyor. Her gün binlerce insan gayrimenkullerinin tutuklanmasıyla ilgili mahkeme kararından dolayı  evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kalıyor" ifadelerine yer verildi.


Evlerini kaybetme riski bulunan Kırımlıların sayısının 350 binden fazla olduğu kaydedildi.


Sputnik...