03 / 05 / 2024

kırkağaç plan değişiklikleri

kırkağaç plan değişiklikleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş Kırkağaç ilçesinin 1/1000 ölçekli imar planının geçmesi üzerine Kırkağaç Mobilyacılar Kooperatifi üyeleriyle buluşarak, bilgi verdi.

Özelleştirilecek olan bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı

Özelleştirme kapsamı doğrultusunda yer alan Çanakkale ve İstanbul'daki taşınmazlara yönelik imar planı değişiklerinin onaylanması kararlaştırıldığı duyuruldu.

Sarıyer Reşitpaşa 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, Reşitpaşa (Mirgün) Mahallesi, 1824 ada, 1 ve 2 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Türkiye’deki hangi gayrimenkuller ihale ile satıldı, nerelerde imar planı değişti?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Türkiye’deki bazı taşınmazlara ilişkin satış ve imar planı değişiklikleri kararlarını Resmi Gazete’de yayımladı. Peki bu karara göre ülke genelinde hangi taşınmazlar kimlere satılıyor?..

Manisa Kırkağaç TOKİ'de 240 taksit!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Manisa Kırkağaç projesinde kaç adet konut yapılacak, Kırkağaç TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Kırkağaç 2022 ucuz konut projesi...

Gaziosmanpaşa'daki 65 bin 600 metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Yeni Mahalle (9A) Riskli Alanının yaklaşık 6,56 hektarlık (65 bin 600 metrekare) kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planına askı itirazları kapsamında yapılan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi 1017 Ada 112 Parsel 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi, 1,84 Ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Gaziosmanpaşa Pazariçi 2. Kısım riskli alana ilişkin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Pazariçi Mahallesi 2. Kısım (4 Nolu Bölge) Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Kuşadası'ndaki taşınmazın imar planı değişikliği onaylandı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan taşınmaza ilişkin imar planı değişiklikleri onaylandı.

kırkağaç plan değişiklikleri Haberi

kırkağaç plan değişiklikleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2. oturumunda Kırkağaç ilçesinin 1/1000 ölçekli imar planının geçmesi üzerine Kırkağaç Mobilyacılar Kooperatifi üyeleriyle buluşarak, bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Meclisi 2. oturumunda 1/1000 ölçekli imar planının geçmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, geçen imar planını anlatmak için Kırkağaç’a gitti. Kırkağaç Mobilyacılar Kooperatifi üyeleriyle MABEM dersliğinde biraraya gelen Memiş ve Yalçınkaya, esnafın sorunlarını dinleyerek,  imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

‘İmar Planını Zaman Geçirmeden Gündeme Aldık’

Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden kararın geçmesinin hemen ardından Kırkağaç’a geldiklerini belirterek söze başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, “Öncelikle tüm esnaf kardeşlerimize Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletmek istiyorum. İmar...