05 / 05 / 2024

Kırşehir 3. Etap TOKİ evleri

Kırşehir 3. Etap TOKİ evleri

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekiminde son dakika! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Çiçekdağı kura çekilişi ile ilgili detaylar projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Kındam kura sonuçları 17 Şubat isim listesi 2+1 ve 3+1 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırşehir'de 21 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kırşehir Belediye Başkanlığı, Kırşehir Merkez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesindeki hak sahiplerinden tepki!

Kırşehir'in Bağbaşı ilçesindeki TOKİ 3. etap projesi kapsamında, seneler geçmesine rağmen bir türlü konutları teslim edilmeyen hak sahipleri duruma tepki gösterdi.

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi! 

TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırşehir Merkez kura sonuçları 10 Temmuz 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Kırşehir Merkez kura sonucu...

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesi'nin akıbeti TBMM'de!

TOKİ Kırşehir Bağbaşı 3. Etap Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi 14 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 14 Eylül'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Kırşehir 3. Etap'ın inşaatı son sürat!

TOKİ'nin Kırşehir'in Bağbaşı Mahallesi'nde hayata geçirdiği projenin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları için kura çekildi!

Kırşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte hayata geçirdiği 3. Etap'taki daireler için kura çekildi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ evleri Haberi

Kırşehir 3. Etap TOKİ evleri

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini söyledi. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projenin sonuna gelindiğini ifade ederek, 1 ve 2. etap konutlarının daha önce hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre TOKİ ile yaptıkları işbirliği sonucunda yapılan konutların yüksek standartlarda olduğunu vurgulayan Bahçeci, şunları ifade etti:

"Ara vermeden hızlı şekilde bölgede çalışma gerçekleştiriliyor. Bağbaşı kentsel dönüşümümüz 2009'da ki ilk projelerimizden bir tanesiydi. TOKİ ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve Kırşehir'in üniversite ve şehir arasında kalan çarpık yapılaşmanın olduğu bölgenin daha modern şekilde düzenlenmesi söz konusu. Burada yaşayan insanlarımızın daha konforlu bir şekilde hayatlarını sürdürmesi için hayata geçirdiğimiz proje kapsamında bölgede modern bir Aile Yaşam Merkezi...