17 / 05 / 2024

kırtasiye malzemeleri

kırtasiye malzemeleri

Kırtasiye yardımı nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı kimlere yapılır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meksa Taşımacılık Yapı Malzemeleri Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Sadıç tarafından kuruldu.

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etili Mimarlık Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Uludağ tarafından kuruldu.

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Anne ve babalar müjde! 605 adet kırtasiye ürünü yüzde 30 indirimle satılacak!

Migros bu haftanın indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında 605 adet kırtasiye ürünlerinde yüzde 30 indirim uygulanacağı açıkladın. İşte kampanyalı ürünler ve fiyat listesi...

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi kuruldu! 

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Sosyal yardımlara bir yenisi daha eklendi! Ödeme tarihleri belli oldu! Hemen başvurun!

SGK, tarafından verilen sosyal yardımlara eğitim ödeneceği de eklendi. Eğitim yardımı programı çerçevesinde, ilkokuldan liseye kadar farklı öğrenim kademelerinde yer alan öğrencilere, eğitim materyalleri, defterler, kalem setleri, çantalar gibi temel kırtasiye malzemeleri sağlanacak.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

E-devlet kırtasiye yardım başvuru ekranı: 2023 kırtasiye desteğinden kimler yararlanıyor?

Devlet eğitim öğretim yardımları kapsamında kırtasiye desteği verileceğini açıkladı. Peki, kırtasiye desteğinden kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Migros'ta boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü!

Migros’ta çok konuşulan indirim kampanyası 13 Eylül’e kadar devam edecek. Bu kapsamda, boyama seti 169,90 TL’ye, mega kırtasiye seti 149,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199,90 TL düştü. İşte 9 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

2023 e-Devlet kırtasiye yardım başvurusu! Başvuru ekranı burada! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne ve babalar çocuklarının eğitim masrafları için verilen yardımları araştırıyor. Bu kapsamda, kırtasiye yardımı ön plana çıkıyor. Peki, kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman ödenecek? Kırtasiye yardımı kaç TL? İşte detaylar...

kırtasiye malzemeleri Haberi

kırtasiye malzemeleri

Kırtasiye yardımına dair pek çok soru sorulmaktadır. Kırtasiye yardımı başvurularının nasıl yapıldığı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor.

İşte kırtasiye yardımına dair merak edilen detaylar…

KIRTASİYE YARDIMI NEDİR?

Kırtasiye yardımı başvuruları, 2022-2023 eğitim öğretin döneminin başlamasını az bir zaman kala gündemde yer almaya başladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen devlet kırtasiye yardımı başvurusunun nereden ve nasıl yapılacağı sorgulanıyor.

Okulların açılmasını kısa bir zaman kala gözler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek kırtasiye yardımında. Okullar 12 Eylül tarihinde açılması ile yardım başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar "Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler ve ne kadar ödeniyor?" soruları sormaya başladı.

KIRTASİYE YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kırtasiye yardımı başvuruları, e-Devlet üzerinden alınmaktadır. İhtiyaç sahibi aileler...