17 / 05 / 2024

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Ramazan Efe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

Antalya’da evler artık kısa dönemli kiralanamayacak!

Antalya’da evini turistlere kısa dönemli kiralamak Antalyalı vatandaşlar için önemli bir gelir kaynağıydı. Son dönemde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı yönetmeliğin 1 Ocak’ta yürürlüğe girmesi ile birlikte işler tersine dönmüş oldu. 

Foça Club Med’in yerine lüks tatil köyü yapılacak! Tam 50 milyon dolarlık yatırım!

Foça'daki Club Méditerranée veya kısa ismiyle Club Med'in yerine 50 milyon dolar yatırımla lüks tatil köyü yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diana Yapı Turizm Anonim Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Taşkıran tarafından kuruldu.

Belediye sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan sağlık tesisi ve turizm alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 1.148 metrekare alana sahip.

Kısa çalışma ödeneği resmen 7 Ağustos'a kadar uzatıldı: Deprem bölgesinde son dakika kararı!

Kısa çalışma ödeneği süresinin 3 ay uzatılmasına ilişkin karar bugünkü 32263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İŞKUR, yapılan kısa çalışma ödemelerinin işsizlik ödeneği süresinden düşülmeyeceğine dikkat çekti.  

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalya Yapı Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Yapı Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Ali Ekber Gündoğan tarafından kuruldu.

Tarım Kredi'de indirim kısa sürdü! Ürünlere zam geldi! Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı?

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde indirim belenenden kısa sürdü. 15 Ağustos’ta yapılan indirim açıklamasının üzerinden henüz bir ay geçmeden fiyatlar zamlandı. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı? İşte detaylar...

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya arazisi açıklaması: Kısa sürede açıklanacak!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısı yapıldı, Galatasaray Lisesi'nde basına kapalı şekilde yapılan toplantıda Florya arazisi gündeme geldi! Eşref Hamamcıoğlu Florya'daki araziyle ilgili projelerini de kısa sürede duyuracaklarını söyledi.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dra Group Yapı Turizm Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Aslı Ezgi Uçanoğlu, Atakan Özcihan ve Özgür Ozan Uçanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Burak Ramazan Efe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.


Kısa Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a ) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...