05 / 05 / 2024

Kısırkaya Hayvan Barınağı adresi

Kısırkaya Hayvan Barınağı adresi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etapta bulunan prefabrik binaların Eyüp ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar verildi.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

E-Ticaret kanunuyla E-Ticaret platformlarına kısıtlamalar getiriliyor!

Türkiye'de e-ticaret sektörünü düzenlemek amacıyla yeni bir kanun düzenlemesi hayata geçirildi. E-ticaret platformlarına getirilen kısıtlamalar ile tekelleşme ve haksız rekabet önlenmeye çalışılıyor.

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nden Çin'e çip ihracatına yeni kısıtlamalar!

ABD hükümeti, Çin'in askeri gücü için gereken kritik teknolojiye erişmesini önlemek için ülkeye gelişmiş çip ihracatına yeni kısıtlamalar getirdi.

Et satışına kısıtlama geldi! Peki market fiyatlarına nasıl yansıdı? İşte A101, MİGROS, Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Ticaret Bakanlığı’ndan et satışına yönelik kritik müdahale geldi. Bakanlık et ihracatını kısıtladı. Peki market raflarına nasıl yansıdı? İşte İşte A101, MİGROS, Carrefoursa, Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyat listesi!

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Kaddafi’nin yıkılan sarayı, evsiz barınağı oldu!

Libya'nın Trablus etrafında yaşanan çatışmalar on binlerce kişiyi yerinden etti. Birçok kişi Trablus’un merkezinde kiraya çıkarken, inşaatlarda yaşayanlar ve Kaddafi’nin yıkılan devasa sarayına bağlı binalara sığınanlar da...

İmar barışına aykırı 4 bin 333 kaçak yapıdan 519'u yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca korunan alanlarda yapılan denetimlerde tespit edilen "İmar Barışı"na aykırı 4 bin 333 kaçak yapıdan şimdiye kadar 519'u yıkıldı.

Ünlü rapçi Massaka Fethiye'de barınak yaptıracak!

Rap müzik şarkıcısı Massaka Fethiye'de hayvan barınağı yaptıracak. Massaka, bu planıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a göndermede bulundu.

Kısırkaya Hayvan Barınağı adresi Haberi

Kısırkaya Hayvan Barınağı adresi

Hayvanseverlerin, hayvan bakımı için sert iklim koşullarına sahip,  ulaşımının zor olduğu, fazla sayıda hayvan barındırdığı ve bu nedenle hayvanların zarar göreceği iddiasıyla yapımına karşı çıktıkları, defalarca protesto ettikleri Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etabının Eyüp’e taşınmasına karar verildi. Prefabrik yapıların kurulduğu ancak henüz hizmete açılmayan 2. etabın taşınmasına gerekçe olarak “Sahipsiz hayvanlara verilen hizmetin etkin ve yerinde verilebilmesi” gösterildi.


“SAHİPSİZ HAYVANLARA VERİLEN HİZMETİN ETKİN VE YERİNDE VERİLEBİLMESİ” AMACIYLA TAŞINIYOR 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında Kısırkaya Hayvan Barınağı’nın 2. etapta bulunan prefabrik binaların “Sahipsiz hayvanlara verilen hizmetin etkin ve yerinde verilebilmesi” amacıyla Eyüp ilçesi Işıklar mahallesinde bulunan alana taşınmasına karar verildi.  Sarıyer’in Karadeniz kıyısında 700 dönümlük alan üzerine kurulan Kısırkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı 1. ve...