18 / 07 / 2024

kişiye özel kültür turu

kişiye özel kültür turu

Aryum Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın yaptığı açıklamada, kalabalıktan hoşlanmayan, kendine özel güzergah yaratmak isteyenlere yönelik düzenledikleri özel turların şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 sözleşmeli personel alacağını duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, farklı şehirlerde bulunan birimlerine, sözleşmeli sanatçı alımı yapacaktır. Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu çerçevesinde gerçekleştirilecek olup bazı şehirler ve branşlarda belirlenen sayıda sanatçıya ihtiyaç duyulmaktadır.

Kültür Bakanlığı’ndan personel alımı!  517 kişilik personelin departmanları açıklandı!

Kültür Bakanlığı, Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli pozisyonları için 527 kişilik aday arasından 49 yedek personel seçimi yaptı. Lisans, ön lisans ya da lise düzeyinde eğitimini tamamlamış kişiler arasından sözleşmeli personel alımı yapılacağı kısa süre önce duyuruldu.

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı! Aralık 2024'te teslim!

Nivak Group tarafından hayata geçirilen Nivak Florya'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 sözleşmeli personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, ön lisans ve lisans mezunu kişiler arasından 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar neleri son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları başladı! En az lise mezunu! Kültür ve Turizm Bakanlığı peş peşe açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları yapacağını duyurdu. En az liser mezunu olmak üzere toplamda 216 kişi alınacak. Hemen bakın! işte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'deki Atatürk Kültür Merkezi yükseliyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Tamamlandığında 750 kişilik kapasiteye sahip olacak merkez bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak. 

Şua İnşaat'tan kişiye özel ödeme planı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde hemen teslim imkanıyla kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

kişiye özel kültür turu Haberi

kişiye özel kültür turu


İzmirli iş kadını Ayşe Akın, kültür turlarında VIP dönemi başlattı. Akın, kişiye özel yurtdışı turlarda, her şey dahil sistem uyguluyor. Aryum Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Akın, kalabalıktan hoşlanmayan, kendine özel güzergah yaratmak isteyenlere yönelik düzenledikleri özel turların şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Akın, "Yurtdışı turlarıyla beraber gitmek istemeyip, kendine özel gezmek, sevdiği yerde daha çok vakit geçirmek isteyen ve bir rehberin eşliğinde gittiği yerler hakkında bilgi edinmek isteyenler için özel turlar hazırlıyoruz. Bu tur, kişiye özel olduğu gibi firmaya yönelik de hazırlanabiliyor. Üstelik VIP turlar sanıldığı gibi olağanüstü rakamlara da mal olmuyor” dedi. 


'Evli çiftler bile birlikte tatil yapmıyor' 

Günümüz iş hayatında evli çiftlerin bile birlikte tatil yapmasının giderek zorlaştığını belirten Akın, "Özellikle iş kadınları, tanıdıkları insanlar, kendi arkadaş grubuyla...