28 / 07 / 2024

Kıtchoor Kapı adres

Kıtchoor Kapı adres

Kıtchoor Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Almokhtar M.A. Abu Shufa tarafından kuruldu.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

En düşük emekli ve memur maaş zammını tek tek hesaplayarak açıkladı! Zam kesin dedi, tarih verdi! 49,46'lık ZAM KAPIDA..

Emeli ve memurların maaş zamlarında geri sayım başladı. Gözler 1 Ekim'de Meclis'e çevrilecek. Emekli ve memurların merakla beklediği zammın detaylarını SGK Uzmanı Emin Yılmaz değerlendirdi.

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

Tapu sahiplerine son çağrı! Bugün ödeme yapmazsanız büyük cezalar kapıda!

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren önemli bir çağrı yapıldı. Son tarih olarak 31 Mayıs 2023 tarihi verilmişti. Eğer ödeme yapılmazsa işte yapılacaklar!

Beyaz ete yüzde 20'lik büyük zam kapıda! Tavuk fiyatları 200 liraya dayanacak! 

Kırmızı et fiyatlarındaki arıtşlar sık sık gündem olurken, Ramazan öncesi başlayan beyaz ete zam furyasına yarın bir yenisi daha eklenecek. 

Aracı olanlara bir darbe daha! 16 bin liralık masraf kapısı açıldı

Arabası olan milyonlarca vatandaş dikkat! Zorunlu Trafik Sigortası'na ilişkin yeni dönem geliyor. Buna göre aylık olarak trafik sigortası yüzde 2 yükselecek. Hasarsızlık oranı yüzde 45'ten yüzde 50'ye artırılacak. İşte tüm detaylar...

Telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam kapıda

Enflasyona paralel uygulanan zamlar teknoloji firmalarınında ürünlerine zam yapmasına neden oldu. İşlemci pazarının yüzde 95'ini elinde tutan ARM, ücretlendirme politikasını değiştirmeye hazırlanıyor.

Dünya Bankası’ndan kırmızı alarm! Böyle giderse bir bardak suya muhtaç olacağız! Su kıtlığı kapıda!

Dünya Bankası, gelecek dönemde insanoğlunu bekleyen tehlikelere karşı uyardı. Dünya nüfusunun son 50 yılda ikiye katlanmasına rağmen doğal su depolama hacmi ise giderek azalıyor.

FED'den faiz sinyali geldi! 25 puanlık karar kapıda!

Fed'in önümüzdeki toplantıda 25 baz puanlık faiz artırımına gitmesi bekleniyor. Fed Yönetim Kurulu üyelerinden Waller kurumdan gelen faiz açıklamalarına destek verdi. Aralık ayında yapılan 50 paz puanlık artırımla beraber ülkede faiz oranı 4.25-4.50 seviyesine yükseltilmişti.

Altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor! Bu küpeler kapış kapış alınıyor! 18 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kadınların en sevdiği küpeler arasında yer alan altın halka küpeler kapış kapış alınıyor. Elizi'de altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor. Peki altın halka küpe fiyatları ne kadar? Elizi 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Trabzon hasır küpe fiyatları ne kadar? Herkes kapış kapış bu küpeleri alıyor! Elizi 28 Ekim 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır küpeler, altın takılar içinde en trandler arasında yer alıyor. Kendine has işçiliği ve görkemli tasarımı ile görenlerin beğenisini toplayan bu küpeler kapış kapış satılıyor. Peki Trabzon hasır küpeler ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır küpe fiyat listesi...

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

Dolarla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist  Selçuk Geçer, yine bomba gibi bazı değerlendirmeler yaptı. Geçen haftalarda doların sene sonunda 60 TL'yi bulacağını dile getire Selçuk Geçer, bakın bu kez neler söyledi...

Pırlanta tasarım küpeler 2 bin 805 TL'den başlıyor! Kapış kapış satılıyor! İşte Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tasarım küpeler  Blue Diamond'ta 2 bin 805 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu pırlanta küpeler kapış kapış satılıyor. Peki  Blue Diamond tasarım küpeleri ne kadar? İşte  Blue Diamond 27 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kıtchoor Kapı adres Haberi

Kıtchoor Kapı adres

Kıtchoor Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Almokhtar M.A. Abu Shufa tarafından kuruldu.

Kıtchoor Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

a. Mobilya, kapı ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap merpen, ahşap merpen korkuluğu, ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini yapmak. d. Şirket her türlü mobilya cila malzemeleri alım satımı...