17 / 05 / 2024

Kıyıkent Evleri teslim tarihi

Kıyıkent Evleri teslim tarihi

Seyhan Belediyesi eski Başkanı Azim Öztürk’ün “ Bir yılda teslimat ” sloganıyla TOKİ tarafından yapımını gerçekleştirilen Kıyıkent Evleri’nin aylardır teslim edilmemesi hak sahiplerini huzursuz ediyor.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felakei olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Hatay'da, Hatay'da depremzedeler için inşa edilen köy evleri Kasım'da teslim edilecek.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Son dakika: Köy evleri teslime diliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı!

Yeni bir son dakika gelişmesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep ve Kahramanmaraş anahtar teslim köy evleri töreninde konuşma yaptı. Çiftçilere yeni müjdeler açıklandı. %0 faizli kredi verilecek. İşte tüm detaylar…

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi: ''Depremzedelerin Köy Evleri Bayramda Anahtarlarıyla Teslim Edilecek''

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesindeki depremzedeler için inşa edilen köy evleri, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından bayramda sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyindeki Necef (Negev) Çölü'nde yer alan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 179'uncu defa yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 147'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 147'nci defa yıktı.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Kıyıkent Evleri teslim tarihi Haberi

Kıyıkent Evleri teslim tarihi


Seyhan Belediyesi eski Başkanı Azim Öztürk’ün “Bir yılda teslimat” sloganıyla TOKİ tarafından yapımını gerçekleştirilen Kıyıkent Evleri’nin aylardır teslim edilmemesi hak sahiplerini huzursuz ediyor. Vatandaşlar, teslimatın bir an önce yapılmasını istiyor.


AYLARDIR TESLİMAT BEKLİYORLAR


Seyhan’ın Barış ve İsmetpaşa Mahallelerinde, Seyhan Belediyesi’nin TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Seyhan Kıyıkent evleri, inşaat tamamlanmasına karşın bir türlü hak sahiplerine teslim edilmiyor. Temeli 3 Ekim 2012 tarihinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın katılımı ile atılan Seyhan Kıyıkent evlerinin inşaatı aylar önce tamamlandı. Ancak buna karşın teslimatların yapılmaması hak sahibi vatandaşları sıkıntıya soktu.


FİYATLAR YÜKSEK TESLİMAT YOK


Hak sahipleri konutların fiyatlarının çok yüksek olduğunu ancak oturulabilir ve ev sahibi olmak için büyük sıkıntılara gögüs gerdiklerini belirterek, konutlarının teslim edilmemesinin hayal kırıklığını yaşadıklarını...