09 / 05 / 2024

Kıyıkent Konutları teslim

Kıyıkent Konutları teslim

Toplu Konut Idaresi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre tamamlanmasına rağmen teslim işlemi gerçekleştirilmeyen Seyhan Kıyıkent TOKİ konutları 1 Aralık itibariyle hak sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.

Malatya Yeşilyurt'taki köy evleri 2024'ün baharında teslim edilecek!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde köy evlerinin inşası hızla sürdürülüyor. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2024'ün baharında konutların teslim edilmesinin planlandığını açıkladı. İşte Malatya Yeşilyurt'taki son durum...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy evleri sahiplerine teslim edildi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Belpınar köyünde inşa edilen köy evleri sahiplerine teslim edildi.

Nurdağı'nda Depremzedeler İçin Yapılan Köy Evleri Bayramda Teslim Edilecek!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde inşa edilen köy evlerinin tamamlanmasıyla ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu evlerin bayramda hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 185'inci defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 185'inci kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 184'üncü defa yıktı!

İsrail güçleri, ülkenin güneyinde yer alan Necef (Negev) Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki konutları 184'üncü kez yıkarak onlarca kişiyi evsiz bıraktı.

Türk STK’ların Sudanlı selzedeler için hayata geçirdiği Türk Köyü'ndeki konutlar teslim edildi!

Türk Kızılay ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) da aralarında yer aldığı sivil toplum kuruluşlarının (STK) Sudan'da geçen yıl selde evlerini yitirenlere yönelik olarak inşa ettiği evler teslim edildi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

TOKİ Çankırı İnançköy'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Çankırı Merkez İnançköy projesi kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Uplife Kadıköy ne zaman teslim?

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde 650 daire ve 25 mağaza yer alıyor. Peki Uplife Kadıköy ne zaman teslim edilecek?

Kıyıkent Konutları teslim Haberi

Kıyıkent Konutları teslim

Toplu Konut Idaresi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa ettirilmiş bulunan konutların teslim işlemlerine 01 Aralık 2014 tarihinden itibaren başlanacaktır" denildi. Konutların hak sahiplerine teslim edilmesi için Belediye Başkanı Zeydan Karalar TDKİ nezdinde girişimlerde bulunmuştu. 


EGEMEN - Bir yılda teslim edileceği söylenen ancak inşaatı tamamlanmasına rağmen bir türlü teslim edilmeyen Seyhan Kıyıkent TOKİ konutları 1 Aralık 2014 Pazartesi itibariyle hak sahiplerine teslim edilecek. Konu ile ilgili olarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın önemli girişimleri olmuştu. 


TESİLM TARİHİ: 1 ARALIK 2014 


Önceki dönemden sözleşmesi yapılan Seyhan Kıyıkent TOKİ Konutlarının geçtiğimiz yıl Ekim ayında teslim edilmesi gerekirken henüz teslim edilmemişti. 


Bunun üzerine konutların hak sahiplerine teslim edilmesi için harekete...