29 / 04 / 2024

kıyıköy tm enerji

kıyıköy tm enerji

Manisa'nın, Alaşehir ilçesinde tesis edilecek jeotermal enerjiye dayalı üretim tesisine, jeotermal kaynakların ulaşımını sağlayacak boru hatlarının yapımı amacıyla listede belirtilen taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi...

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbk Taahhüt İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Enerji Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Petrol devi 2022'yi büyük karla kapattı

Aramco, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşının ardından yükselen enerji fiyatlarının da yardımıyla 2022'de rekor kazanç açıklayan en son enerji şirketidir. Suudi petrol devi Aramco, 2022 için 151 milyar Euro'luk rekor bir kâr açıkladı ve bu, devlete ait şirket için geçen yıla göre %46,5'lik bir artışa işa

1400 büyük bina, neredeyse sıfır enerjili binalar konseptine geçti!

1400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçiş yaparak, 1 Ocak'tan itibaren 5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji kullanımını zorunlu hale getiren düzenlemeye uydu. Bu düzenleme, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.

5 bin metrekareden büyük toplam 1.400 bina 'Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar' konseptine geçti!

5 bin metrekareden büyük binalarda yenilenebilir enerji zorunluluğu getiren düzenleme kapsamında toplamda 1.400 bina, "Neredeyse Sıfır Enerjili Binalar" (nSEB) konseptine geçti.

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo ısı pompalı kurutma makinesi, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi 8 kg bir hacme sahiptir. 

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Altus No Frost Kombi Buzdolabı 14.999 TL? En uygun fiyata nerde satılır? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Biz çok kalabalık bir aileyiz bize geniş hacimli buzdolabı lazım diyen hanımlar Altus,geniş iç hacme,yüksek enerji yönetimine ve buzlanma yapmadan donduran teknolojisi ile sizin karşınıza çıkıyor. İşte buzdolabı hakkında merak ettikleriniz..

Profilo Isı Pompalı Kurutma Makinesi 12.829 TL! Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesini yenilemek isteyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek enerji verimliliği ile doğa dostu olan Profilo kurutma makinesi uygun fiyatları ile çokça tercih ediliyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat lis

Kabarık doğalgaz faturalarına son! Bunları yaparsanız paranızın yarısı cebinizde kalacak!

Kombilerin yanlış kullanımı daha yüksek enerji tüketimine, bu da haliyle daha yüksek faturalara yol açıyor. Uzmanlar birkaç basit önlemle doğalgaz faturalarının düşürülebileceğini dile getiriyor. İşte, uzmanların tavsiyeleri…

kıyıköy tm enerji Haberi

kıyıköy tm enerji


Bakanlar Kurulu'nun, enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Buna göre, Manisa'nın, Alaşehir ilçesinde tesis edilecek jeotermal enerjiye dayalı üretim tesisine, jeotermal kaynakların ulaşımını sağlayacak boru hatlarının yapımı amacıyla listede belirtilen taşınmazların, Manisa İl Özel İdaresi tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 


Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait "380 kV Ada 2-Paşaköy Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında ekli haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle acele kamulaştırılması kararlaştırıldı. 


Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek "154 kV (Bartın-Cide) Brş.N.-Hema Enerji İletim Hattı (Girdi-Çıktı) Projesi" kapsamında haritada gösterilen güzergaha isabet eden taşınmazlarda direk yerlerinin mülkiyet şeklinde, iletken salınım gabarisinin ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik...