04 / 05 / 2024

kızılay en büyük bina

kızılay en büyük bina

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

TMSF Antalya ve Isparta’nın en büyük AVM’lerini satışa çıkardı! İstenen fiyat adeta dudak uçuklattı!

Antalya ve Isparta’nın en büyük alışveriş merkezleri resmen satışa çıkarıldı. Söz konusu alışveriş merkezlerinin satış fiyatları adeta dudak uçuklattı.

Asgari ücrette son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi! Tarihin en büyük artışı!

Milyonların gözü Temmuz ayında yapılacak olan asgari ücret zammına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin müjdeyi açıkladı: Tarihin en büyük artışı olacak...

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Kayseri'de inşa ediliyor!

Kayseri'de inşaatı başlayan ve 2 yılda tamamlanacak olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, Türkiye'nin en büyük millet bahçesini kaleme aldı.

Kadri Samsunlu: Bölgenin en büyük hub’ı olacağız!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu, "İstanbul Havalimanı, bölgenin en büyük hub'ı haline gelecek. Tüm fazları tamamlandığında 5,5 milyon ton kapasiteyle kargo tarafında da bölgede hub olacağız" diyor...

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

Konutta 15 yılın en büyük fırsatıyla karşı karşıyayız!

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Konutta son 15 yılın en büyük fırsatı ile karşı karşıyayız" dedi...

kızılay en büyük bina Haberi

kızılay en büyük bina

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak. Toplam 5 bin 128 metrekare arsa üzerinde bin metrekarelik alana inşa edilen Kızılay Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nden her gün ihtiyaç sahibi 3 bin kişiye üç öğün taze yemek verilecek. 


Yeni yapılan bina ile açıklamalarda bulunan Kızılay Balıkesir Şube Müdürü Süleyman Kara, 5 bin 128 metrekarelik arazinin kendilerine şartlı bağış olarak yapıldığını ifade etti, "Burayı bağış yapanlar Balıkesir'de yurt olarak yapılmasını istediği için yurt inşaatına başlamış bulunmaktayız. 7 katlı olan bu binayı Balıkesir'e kazandırmayı çalışıyoruz. Şu an da kabası bitmek üzere. Bina inşaatına 2014 un Ekim ayında başladık. Halkımızın yardımlarıyla bu hizmet buraya kadar geldi. İnşallah bundan soma...