08 / 07 / 2024

kızıllı spor projeleri

kızıllı spor projeleri

Köyden mahalleye dönüşen Kızıllı'yı ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, imar planı, yol ile semt spor sahası sözlerini yerine getirilmesine başlandığını söyledi.

Kızılcahamam Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkuller!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa Mahallesindeki gayrimenkulleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Kızılay acı bilançoyu açıkladı! İşte kaybetiği personel sayısı

Kızılay, Kahramanmaraş depreminin akabinde bölgede yapılan enkaz kaldırma çalışmaları ve çiştili faaliyetlerde hayatını kaybeden personel ve gönüllülerini açıkladı.

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kızılcahamam ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Kızılcahamam'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Kızılcahamam projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kızılcahamam 2022 ucuz konut projesi...

Kızılbük GYO'nun gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?

Kızılbük GYO'nun gayrimenkulleri, gayrimenkule dayalı projeleri ve gayrimenkullere dayalı hakları 30 Eylül 2021 tarihi itibarıyla 2 milyar 267 milyon 958 bin 901 TL değerinde oldu.

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

Türkiye Kızılayı'ndan Mersin'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Nusratiye Mahallesi 58 Ada 4 ve 6 nolu parsellerde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan tescilli binanın rölöve, restitüsyon, restorasyon, mühendislik projeleri ile raporlarının ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi ihale ediyor.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

Konya Kızılcalar'da 52 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Konya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözüldüğünü açıkladı. Tutal, yaklaşık 50 vatandaşın yaşadıkları tapu sorunu ile ilgili ihale sürecinin gerçekleştiğini kaydetti.

İş adamı Murat Uysal Cumalıkızık'taki harabe konağı restore ettirdi!

İş adamı Murat Uysal, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı alıp restore ettirdi.

700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe konak restore edildi!

İstanbul'da gıda sektöründe 42 yılını geçiren tarihe meraklı olan iş adamı Murat Uysal, emekli olduktan sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınan 700 yıllık Osmanlı köyü Cumalıkızık'ta harabe bir konağı restore ettirdi.

kızıllı spor projeleri Haberi

kızıllı spor projeleri

Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü, seçim öncesinde vaatlerde bulunduğu Kızıllı Mahallesi ziyaretinde tüm sözlerinin yerine getirilmesi için çalışmaların başladığım duyurdu. 

Seçimden sonra üçüncü kez mahalleyi ziyaret eden Başkan Tütüncü, mahalle kahvesinde vatandaşlara seslendi. Verdiği sözlerin bir bir yerine getirildiğini anlatan Tütüncü, imar planı çalışmasının geçen ay başladığım söyledi. 


Semt spor sahası yapılacak

Eski Varsak Belediyesi'nin bulunduğu kavşağın tamamlanmasıyla mahalleyi şehir merkezine bağlayan yol çalışmasının da biteceğini belirten Tütüncü, mahalle içindeki bozulmuş yolların yenilenmesi ve onarılması çalışmasının da bu sezon bitirileceğini söyledi. Köyden mahalleye dönüşen her yerleşim yerine semt spor sahası sözünü de unutmadığını belirten Tütüncü, "Bu yıl Odabaşı ve Kızıllı Mahalleleri, semt spor sahalarına kavuşacak. Önümüzdeki aylarda halı sahanın yapım inşaatını başlatacağız." diye müjde verdi. 


Yeni müjdeler vereceğiz

Muhtar toplantıları dizisinde Kızıllı Mahallesi Muhtarı...