17 / 05 / 2024

Kızılpınar meydan çalışmaları sürüyor

Kızılpınar meydan çalışmaları sürüyor

TESKİ tarafından Kızıipınar'ın kanalizasyon şebekesinin projelendirilme çalışması hayata geçirilirken, çalışma neticesinde iller Bankasından 27 milyon TL'lik kredi ile 90 bin metrekarelik alanda şebeke yenileme yapılacak.

Çorum’da 'Yeni Şehir' projesi: Yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda çalışmalar başladı!

Çorum’da çevreye duyarlı şehir için çalışmalar start aldı. Söz konusu proje 1 milyon 870 bin metrekare alanda yapılacak.

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Depremin etkilerini taşıyan Malatya'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya'yı etkilemesi sonucu, kentteki ağır hasarlı binaların yıkımı ve enkaz temizleme çalışmaları hala devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremler, kentteki çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesine neden oldu.

Kızılay 12 ilde personel alımı yapacak! Bakın hangi kadrolarda alım olacak!

Kızılay 12 il için personel alımı yapacağını resmi kaynaklarda da açıkladı. Bu alım ise Kızılay bünyesinde çalışmak isteyenleri oldukça heyecanlandırdı. Siz de bu alanda çalışmak istiyorsanız başvuru yapmanız gerekmektedir.

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

İzmir kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz! 

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası ağır hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Bayraklı ve Bornova’da 488 ağır hasarlı binanın daha yıkımı başladı.

AKM-Gar-Kızılay Metrosu Kızılay kesiminde kazı çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AKM-Gar-Kızılay Metrosu ile ilgili olarak, "3 istasyon, 3,3 kilometrelik tünel hattından oluşan ve toplam proje bedeli 1 milyar 142 milyon lira olan AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nu 2022 sonunda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kızılpınar meydan çalışmaları sürüyor Haberi

Kızılpınar meydan çalışmaları sürüyor

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Kızıipınar'ın kanalizasyon şebekesinin projelendirilme çalışması hayata geçirilirken, çalışma neticesinde iller Bankasından 27 milyon TL'lik kredi ile 90 bin metrekarelik alanda şebeke yenileme yapılacak. 


İHALESİ HAZIR 

Önceki gün Kızılpınar'a çıkartma yapan TESKİ ve İller Bankası yetkilileri arailerde keşif çalışmaları yaptılar. TESKİ ve İller Bankası yetkililerinin çalışmasını basın mensuplarına değerlendiren TESKİ Çerkezköy Şube Müdürü Faruk Şen, "Kanalizasyon şebekesinin projelendirmesi ismini verdiğimiz projede Çerkezköy'ün kanalizasyon kolektör hattının arıtma tesisine kadar 7 kilometre boyunca bin 400'ltik kolektör hattı yapılacak. Projesi hazır ve ihaleye çıkacak" dedi. 


ASFALT ÇALIŞMASI DA YAPILACAK 

Projenin Eyliil veya Ekim ayında ihaleye çıkacağını kaydeden Şen "90 bin metrekarelik alanda şebeke yapımı gerçekleştirilecek. Projesi tamamlanan yerler için geçtiğimiz günlerde arazilerde keşif çalışması yapıldı. Bu yatırım için 27 milyon...