22 / 05 / 2024

Kızıltoprak Gençlikevi hizmete açılıyor

Kızıltoprak Gençlikevi hizmete açılıyor

Geçtiğimiz yıl Balbey Mahallesi’nde bulunan Gençlikevi’ni hizmete açan Muratpaşa Belediyesi, ikinci Gençlikevi’ni Kızıltoprak Mahallesi’nde hizmete açıyor. Kızıltoprak Mahallesi 920 Sokak içerisinde hizmet verecek olan Gençlikevi’nin 86 öğrenci kapasiteli

Mango’dan genç kız modasında yüzde 50’ye varan indirim! 23 Eylül 2022 Mango fiyat listesi!

Tekstil perakendeciliğine kadın giyim ile başlayan ardından koleksiyonuna erkek giyim ve aksesuarları dahil eden Mango online satış kanalında sezon ortası indirim kampanyası başlattı. Genç kız koleksiyonunu kampanyaya dahil eden Mango’da indirim oranı seçili ürünlerde yüzde 50’yi buluyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türk Kızılay ve Yeşilay arasında protokol imzalandı!

Protokol çerçevesinde Türk Kızılay ve Yeşilay'a 76 şehirde 676 bin metrekare üzerindeki 20 hizmete hazır hazine taşınmazı bina tahsis edildi

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Ekrem İmamoğlu: 2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız" dedi.

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Ankara Kızılcahamam'daki 55 milyon TL'lik yatırım hizmete açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, ilçede bulunan 55 milyon TL'lik yatırımları halkın hizmetine açtı.

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Türkmen tarafından kuruldu. 

Kızılay Özel Kartal Hastanesi açıldı!

Kızılay Özel Kartal Hastanesi, daha önce tıp merkezi olarak kullanılan binada hizmete açıldı.

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Antalya Kızıltoprak'a sağlık merkezi müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahalllesi’nin yıllardır beklediği, yapımı yılan hikayesine dönen sağlık ocağı sorununu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çözdü

Kızıltoprak Gençlikevi hizmete açılıyor Haberi

Kızıltoprak Gençlikevi hizmete açılıyor

Geçtiğimiz yıl Balbey Mahallesi’nde bulunan Gençlikevi’ni hizmete açan Muratpaşa Belediyesi, ikinci Gençlikevi’ni Kızıltoprak Mahallesi’nde hizmete açıyor. Kızıltoprak Mahallesi 920 Sokak içerisinde hizmet verecek olan Gençlikevi’nin 86 öğrenci kapasiteli olduğu belirtildi. İç tefrişi tamamlanma aşamasında olan Kızıltoprak Gençlikevi’nde yükseköğrenim gören kız öğrencilerin, barınma ve yeme içme ihtiyaçlarının karşılanacağı, 2, 4 ve 6’şar kişilik odalardan oluşan Gençlikevi’ne kayıtların ağustos ayı sonunda başlayacağı kaydedildi. Kayıtların, üniversite öğrenci kartı ve nüfus cüzdanı ile yapabileceği bildirilirken, kahvaltı ve akşam yemeğinin ücretsiz olarak verileceği Gençlikevi’nde 2 kişilik oda ücretin kişi başı aylık 350, 4-6 kişilik oda ücreti kişi başı aylık 250 TL olarak belirlendiği ifade...