28 / 04 / 2024

kızıltoprak nerede

kızıltoprak nerede

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetiminden sorumlu 'Denetim Komisyonu" üye seçimi için olağanüstü toplandı.

1943 yılında 755 metrekare yalı arsası 12 bin liraya satılacakmış!

1943 yılında Kadıköy Kızıltoprak'ta 755 metrekare yalı arsası 12 bin liraya satılacakmış. Metrekaresi 16 liraya satılacak olan yalı arsasını 1943 yılında 364 tane altın parasına almak mümkünmüş.

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi için harekete geçti. Eşbah Yapı Küçükçekmece projesi nerede? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor... 

Sinpaş Kızılbük Devremülk nerede?

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede teslimler 2023'te başlayacak...

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıltoprak Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Türkmen tarafından kuruldu. 

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya Kızıltoprak'a sağlık merkezi müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahalllesi’nin yıllardır beklediği, yapımı yılan hikayesine dönen sağlık ocağı sorununu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çözdü

Antalya Kızıltoprak ve Yenigün’de su baskınları tarih olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak ve Yenigün mahallelerinde 10 bin metre uzunluğunda drenaj hattı döşeyerek, bölgenin yağmursuyu sorununu çözdü.

Antalya Kızıltoprak’a yeni muhtarevi!

Kızıltoprak Mahallesi Muhtarevi’nin açılışında konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “ Muhtarlarımızla sürekli iletişim içerisinde bir gönül bağıyla mesaimizi yürütüyoruz” dedi.

Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi'nde büyük metrekarelerde daireler olacak. Detayların netleşmediği projede satışların Nisan ayı içerisinde başlayacağı öngörülüyor. Kameroğlu Beylikdüzü Konutları nerede?

kızıltoprak nerede Haberi

kızıltoprak nerede

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetiminden sorumlu 'Denetim Komisyonu" üye seçimi için olağanüstü toplandı. Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdiirlüğü'nde gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda Denetim Komisyonu üye seçimi Belediye Başkanı Menderes Türerin MHP'nin de üye göndermesi için komisyonun 5 kişiden oluşmasına ilişkin önerisinin kabulüyle başladı. Komisyonun 5 kişiden oluşması oy birliğiyle karara bağlanırken Denetim Komisyonu üyelikleri için Ak Parti, CHP ve MHP ortak liste sundu. Listede Ak Parti'den Mustafa Eroğlu. Halil Çilengir. 

Mesut Kocagöz, MHP'den Mehmet Cengiz Büyükgebiz, CHP den Sıtkı Soydal gizli oylamanın ardından komisyona seçildi. 

Büyükşchir'in olağanüstü meclisinde ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Kızıltoprak Mahallesinde amatör sporlar için kullanılan kompleks içinde kendisine ayrılan 183...