02 / 05 / 2024

kızın hastane projesi son durum

kızın hastane projesi son durum

Yerel seçimlerde İzmir’de CHP’den AK Parti’ye geçen 6 ilçeden biri olan Kınık’ta vatandaşlar Belediye Başkanı Sadık Doğruer’e güveniyor. Verilen sözlerin kısa zamanda yerine getirildiğini söyleyen Kınıklılar, genç başkandan memnun..

Karadeniz'in en büyük dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Rize'nin Derepazarı ilçesinde hayata geçirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi için Derepazarı Belediyesi ile yüklenici firma Helmann arasında imza töreni gerçekleştirildi. Söz konusu proje Eriklimanı Mahallesi'nde yükselecek.

Gümüşhane Kürtün TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle! 

TOKİ Gümüşhane Kürtün 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Gümüşhane Kürtün'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Gümüşhane Kürtün'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Gümüşhane Kürtün sosyal konut projesi... 

Sinpaş Kızılbük projesi için verilen ÇED gerekli değildir kararı iptal edildi!

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile alakalı verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının iptali istemiyle Muğla Valiliği aleyhine oluşturulan davada, Muğla 3. idare Mahkemesi tarafınca "ÇED Gerekli Değildir" kararının iptali sonucu verildi.

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi ön satışta!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

kızın hastane projesi son durum Haberi

kızın hastane projesi son durum


Son yerel seçimlerde CHP'den görevi devralan İzmir'deki 6 ilçeden biri olan Kınık'ın AK Partili Belediye Başkanı Sadık Doğruer, 4 ayda büyük atılımlar gerçekleşleştirdi. Yeni dönemde hayata geçirilmeye başlanan projelerle yıldızı giderek parlayan ilçeye hastane yapmak için ilk adımı atarak Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ndan söz alan Başkan Doğruer, ayrıca Çandarlı Limanı'nın çıkışına yapacağı Organize Sanayi Bölgesi ile ilçenin kalkınmasını sağlayacak. Son maden yasasına göre tam donanımlı olarak hizmete girecek olan Kınık'taki maden ocağı ise ilçedeki istihdam sorununa büyük oranda çözüm bulacak. 4 ayda Kınık'ın çehresinin değiştiğini ve seçim vaadlerinin tek tek yerine getirildiğini belirten ilçe halkı ise önemli projelerin hayata geçirilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Verilen sözlerin kısa zamanda yerine getirildiğini belirten vatandaşlar, ilçede çevre düzenlemesinden sanayi alanına...