18 / 05 / 2024

Kızkalesi bayram

Kızkalesi bayram

Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Erdemli İlçesi’ndeki tarihi Kızkalesi’nde doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmenköy Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ayberk Kılıç, Bayram Alan ve Emre Yusuf Sarıca ortaklığında kuruldu.

Karavana talep bir senede 3'e katlandı!

Yaz tatili dönemine denk gelen 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin de etkileriyle bu yıl karavana olan talep geçen seneye göre üç kat artış gösterdi.

Havaist, bir günde 23 bin yolcu taşıyarak rekor kırdı!

İstanbul Havalimanı'na taşıma hizmeti sağlayan Havaist firması, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son gününde 23 bin yolcu taşıyarak rekora imza attı.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Otobüs biletlerinde bayram kıyameti koptu! 400 TL'lik bilet 800 TL'ye fırladı!

İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin ilk gününde yoğunluk devam ediyor.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Paycell ve Aytemiz’den sürücülere müjde: Akaryakıtta yüzde 3’e varan indirim fırsatı!

Yaklaşan yaz  mevsimi ve Kurban Bayramı ile birlikte tatil planları da yapılmaya başladı. Çalışanlar yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirip uzun bir tatilin hayallerini kurarken, arabasıyla tatile gitmeyi planları bekleyen güzel haberler var.

Bayramda müzeler, saraylar açık mı? Ramazan Bayramı’nda hangi müzeler açık? Ramazan Bayramı’nda müzeler bedava mı?

Ramazan Bayramı’nda müzelerin çalışma durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte müzeler ve sarayların çalışma günleri ve saatleri!

Bayram tatilinde çalışanlar ne kadar mesai alacak? Milyonların merak ettiği bayram hesabı belli oldu!

Bayram tatili boyunca çalışan milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren mesai ücretleri belli oldu. İşte 3.5 günlük Ramazan Bayramı ve idari izinli günler dahil çalışan işçilerin mesai ücretleri..

Hayat pahalılığına rağmen esnaf 30 milyar liralık bayram cirosu bekliyor!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın bayram hazırlıklarını hızlandırdığını belirterek, "Her şeye rağmen bu yıl 30 milyar liralık bir bayram cirosu bekliyoruz. İnşallah esnafın yüzü gülecek" ifadesini kullandı.

Kızkalesi bayram Haberi

Kızkalesi bayram

Kurban Bayramı tatilinde Türkiye’nin en gözde sahillerinden birisine sahip olan Mersin’in Erdemli İlçesi’ndeki tarihi Kızkalesi’nde doluluk oranı yüzde 100’e yaklaştı.  Tatilciler 28 derece deniz suyu sıcaklığı ve gölgede dahi 33 dereceyi bulan sıcaklıkta deniz keyfini yaşayabilecek. Bayramda sadece bir gün çok bulutlu ve hafif yağmur bekleniyor.


Kızkalesi Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Çalışkan, yaklaşan bayramda, huzur ve güven içinde tatil yapmak isteyenler için Kızkalesi’nin ideal bir ortam sağladığını söyledi. Bayram ve bayram sonrası için rezervasyonların neredeyse dolduğunu belirten Hüseyin Çalışkan, "Tatil planı yapanlar, ellerini çabuk tutmalı. Bayrama sayılı günler kaldı."dedi. 


Türkiye’nin en güzel kumsallarını, en kıymetli tarih hazineleri barındıran Kızkalesi sahillerinin, giderek daha profesyonelleşen ve kendilerini sürekli yenileyen işletmelerinin turizmde hizmet kalitesini yükselttiğini söyleyen Çalışkan, "Deneyimlerini geliştirerek Batı Akdeniz ve...