06 / 05 / 2024

Kızkalesi projeleri

Kızkalesi projeleri

Kızkalesi, son 10 yılın en kalabalık bayramını yaşadı. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOP) Başkan Yardımcısı Kale: " Tüm işletmelerimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı " dedi.

Kızkalesi'ndeki turizm sezonu festivalle açıldı!

Kızkalesi'nde turizm sezonu, "Kızkalesi 3. Turizm Festivali" Erdemli Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Kızkalesi Turizm ve Kültür Derneğince düzenlenen festival, kortej yürüyüşü ve sahilde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı.

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Müteahhitlerden fiyat farkı güncellemesi talebi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Hükümetten ve sayın Cumhurbaşkanı'ndan orta ve büyük rakamlı projeleri durdurmalarını ve sözleşmeleri 'güncel' enflasyona göre fiyat farkı güncellemesi yapmalarını istirham ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Avrupa'da yatırımlık konut projeleri revaçta! 

2020 yılında hayatımıza giren koronavirüs salgını ile birlikte Avrupa'daki sağlık sistemlerindeki sorunlar Türk yatırımcıların gayrimenkul tercihlerini değiştirdi. 

Adil Karaismailoğlu: Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye’yi bir baştan bir başa şantiyeye çevirdik. Asırdır çözülmemiş sorunları çözdük, bitmeyen projeleri tamamladık" dedi...

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat'ta başlayacak!

Türk gayrimenkul sektörü, şubatta gerçekleştirilecek olan dev organizasyon ile Avrupa’daki gurbetçilerle biraraya geldi. Amaç ise başta İstanbul olmak üzere büyük illerdeki projeleri tanıtıp piyasayı hareketlendirmek.

İhale aşamasındaki projeler için durdurma kararı!

Kamu yatırımlarına yönelik önlem alan Hükümet, ihale aşamasında ve henüz ihaleye çıkılmamış projeleri durdurma kararı aldı.

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Kızkalesi projeleri Haberi

Kızkalesi projeleri

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOP) Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, bayram tatilinde Kızkalesi'nin son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadığını söyledi.


Ramazan Bayramı sonrası tatilci yoğunluğunu AA muhabirine değerlendiren Kale, Mersin'in önemli turizm merkezlerinden Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi'nde bayram yoğunluğunun turizmciyi sevindirdiğini ifade etti.


Hem otellerin, pansiyonların ve ikinci konutların doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığının altını çizen Kale, şöyle devam etti:


"Gurbetçilerin tatillerini bayrama ayarlaması Kızkalesi sahilinin 'insan seline' dönüşmesine neden oldu. Bu bayram Kızkalesi son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadı. Tüm işletmelerimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Tatilci yoğunluğu Kızkalesi'ndeki hem esnafın hem de turizmcilerin yüzünü güldürdü. Aynı yoğunluğun Eylül ayının 15'ine kadar devam edeceğini tahmin ediyorum."


- Tatilcilerin diğer tercihi "Kayacı Vadisi"


Kayacı Vadisi'ndeki piknik yeri işletmecisi Emin Baş da bayram tatilini...